Josh V lanceert nieuwe s/s ’16 collectie

Josh V Sixteen CollectionDe nieuwste Josh V S/S’16, de SIXTEEN Collection, is vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde partner stores door heel Nederland en via www.JOSHV.com. DikkeTitels.com is maandag aanwezig in de showroom van Josh.

Deze vrouwelijke en classy voorjaarscollectie staat in het teken van nudes & naturals. Het kleurpalet bestaat uit zachte aardetinten en de trendy marble print. Naast de lancering van de zestiende collectie heeft Josh V een andere mijlpaal bereikt: het merk bestaat 5 jaar. Dit wordt aanstaande maandag 25 januari gevierd met een spectaculaire fashion show en openingsfeest. Het merk neemt hiermee haar gloednieuwe hoofdkantoor en showroom in gebruik.

Josh V SIXTEEN COLLECTION

De Josh V SIXTEEN Collection is een vrouwelijke en classy collectie bestaande uit items met rustige aardetinten, die onderling goed met elkaar te matchen zijn. Nudes & naturals staan centraal en gaan goed samen met de andere natuurlijke, maar vooral ook fashionable kleuren: Dim Grey, Oyster Pink, Camel en Dusty Mauve. Vrouwelijkheid wordt benadrukt door het gebruik van cut-outs. Subtile sexy is de embellished sweater met fashionable ontblote schouder.

Marble
Naast het tone on tone kleurschema wordt er in de nieuwe S/S’16 collectie volop gebruik gemaakt van de sophisticated marble print. Deze print is op verschillende materialen toegepast en komt terug in Josh V It-shirts, jurken, rokken en jackets.

Key-items
Volume en gelaagdheid zijn dit seizoen niet weg te denken. Dit effect wordt bereikt door de stugge stof neoprene. Ook het gebruik van jeans is ‘a hot item right now!’  Deze collectie bevat het ultieme layering piece, het spijkerjasje – met coole graffiti print. Naast de boyfriend jeans zijn ook truien en blouses afwerkt met diamanten, parels en lovertjes.

Accessories
De collecties worden constant uitgebreid met nieuwe accessoires zoals de passport cover en laptop sleeve. De Josh V custom-made schoenen zijn terug van geweest en komen terug in de vorm van de langverwachte classy pointy-toe heels en comfortabele slip-ons. Dit seizoen vult een nieuw subtiel sieraad, met marvelous marble steen en goud- en zilverkleurige details, de accessoire lijn aan.Josh V

5-JARIG BESTAAN & NIEUW HOOFDKANTOOR
JOSH V bestaat 5 jaar en neemt op 25 januari a.s. met een spectaculaire fashion show en openingsfeest, haar gloednieuwe hoofdkantoor en showroom in gebruik. De afgelopen jaren heeft het merk, dat vier hoofdcollecties en sinds kort ook tussentijdse Flash-collecties uitbrengt, een sterke (internationale) groei door gemaakt.

Vandaag de dag werkt JOSH V in Nederland met 200 partner stores samen en zijn de collecties in acht landen verkrijgbaar waaronder Nederland, België, Duitsland en Portugal. Daarnaast worden alle collecties online wereldwijd aangeboden via de officiële webshop van JOSH V (www.JOSHV.com).