Josh V en Mascha Feoktistova ontwerpen de #BGxJV dress

Voor het eerst in de Nederlandse modegeschiedenis brengen een modeontwerpster en een online influencer gezamenlijk een product op de markt. Josh Veldhuizen, van fashion & lifestyle label JOSH V, en beauty blogger & vlogger Mascha Feoktistova hebben de handen ineen geslagen en ontwikkelden samen twee zomerjurken.


Vol trots presenteerden Josh en Mascha woensdag de zogeheten BGxJV jurken. Een lange maxi-jurk en een kortere jurk, in vier zomerse kleuren en prints, welke onderdeel uitmaken van de JOSH V High Summer 2015 Collection, genaamd ‘The Twelve 2.0 Collection’. De BGxJV jurken zijn vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde partner stores door heel Nederland en daarnaast online te bestellen via www.JOSHV.com.

Fashion en lifestyle label JOSH V is één van de snelst groeiende labels in Nederland, welke bekend staat om haar uiterst stijlvolle, vrouwelijke, maar tegelijkertijd stoere collecties. JOSH V brengt elk seizoen een nieuwe collectie uit en maakt daarmee luxe en kwaliteit voor ieder budget toegankelijk. Ontwerpster Josh Veldhuizen is vooruitstrevend ingesteld en speelt graag in op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Vandaar dat ze voor haar nieuwe High Summer ’15 Collection, genaamd ‘The Twelve 2.0 Collection’, de handen ineen heeft geslagen met beauty blogger & vlogger Mascha Feoktistova. Hiermee is Josh Nederlands eerste modeontwerpster, die in samenwerking met een zogeheten online influencer een kledingstuk ontwerpt.

Mascha Feoktistova Mascha Feoktistova startte enkele jaren geleden een blog, genaamd Beautygloss.nl. Deze blog groeide snel uit tot de best bezochte beautyblog van Nederland, met 650.000 unieke bezoekers per maand! Daarbij stortte Mascha zich volledig op allerlei social media kanalen, waarmee ze duizenden trouwe volgers genereerde. Haar blog veranderde snel in een vlogkanaal, waarbij Mascha haar realityshow ‘Vloggloss’ vandaag de dag via een eigen YouTubekanaal met haar tienduizenden volgers deelt. Dit alles resulteert erin dat Mascha zich momenteel de meest invloedrijke vrouwelijke online influencer in Nederland mag noemen.

Josh en Mascha leerden elkaar kennen toen Josh in 2012 de populaire Beautygloss Party presenteerde in de Beurs van Berlage.

“Ik was echt onder de indruk van de duizenden meiden die speciaal voor Mascha urenlang in de meterslange rij stonden tot ze haar persoonlijk konden ontmoeten”, aldus Josh. “Vanaf dat moment ben ik Mascha online gaan volgen en raakten we bevriend”.

Deze vernieuwende samenwerking tussen Josh en Mascha resulteert in een tweetal BGxJV jurken, online beter bekend als #BGxJV. De jurken met de namen ‘Beauty’ en ‘Gloss’ zijn in vier verschillende kleuren en prints verkrijgbaar. Het betreft zowel een cocktail-  als een maxidress variant, bestaande uit de trendkleuren van dit moment, zoals fuchsia en lime. Deze kleuren zijn sterk en opvallend en sluiten volledig aan bij het zomerse kleurbeeld van de JOSH V Twelve 2.0 Collection.

De jurken zijn zeer vrouwelijk en hebben een flatterende pasvorm. Ze bestaan uit een soepele stof, met veel stretch en zijn daardoor ook nog eens heel comfortabel. De jurken bevinden zich, afhankelijk van de variant en de print, binnen een prijscategorie vanaf €89,99 tot en met €119,99. Het idee om een vrouwelijk, comfortabel en daarbij een betaalbaar design te ontwerpen, is met deze BGxJV jurken zeer geslaagd.

“Het is als een droom die uitkomt om met Josh een jurk te mogen ontwerpen. Ik vind JOSH V een heel mooi merk en draag het graag, dus deze samenwerking maakt mij enorm trots.”, aldus Mascha over de samenwerking.