Hunkemöller lanceert Sylvie Swim Collectie zomer 2016

Sylvie Swim CollectieHunkemöller heeft deze week haar nieuwste badmodecollectie gelanceerd voor de zomer van 2016: de Sylvie Swim Collectie. In de Westergasfabriek namen brand ambassador Sylvie Meis en Hunkemöller’s Design Director Zoë Price-Smith het Machinegebouw over.

Zij presenteerden daar de nieuwe reeks badmode, waaronder de prachtige nieuwe Sylvie collectie tijdens een internationaal persevenement dat werd bijgewoond door media uit Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Denemarken.

Onder het zomer thema #MyEndlessSummer werd de collectie van Hunkemöller gepresenteerd in een indoor festival setting om de boho inspiratie van de collectie tot leven te brengen. Live muziek van Road to Roam, chille sounds van DJane Mia Moore, food trucks met heerlijke snacks, ijs, een lounge en natuurlijk de nieuwe collecties maakte het evenement een ware happening!

Sylvie Meis, die net terug was gekomen van de Hunkemöller shoot in Bali zag er absoluut geweldig uit tijdens de presentatie van haar nieuwste Sylvie Swim Collection voor Hunkemöller.

“Ik ben gek op de nieuwe collectie en ik denk dat dit de beste collectie is die we ooit hebben ontworpen. Ik kan niet wachten om al mijn prachtige bikini’s te dragen op het strand deze zomer!”, aldus Sylvie Meis.

De Sylvie Swim collectie is geïnspireerd op een combinatie van boho glam, Oosterse verfijning en elegantie, maar bevat ook zeer sportieve doch sexy elementen met veel strappy details. De Sylvie Swim Collectie voor Hunkemöller zal verkrijgbaar zijn vanaf 9 mei 2016.

Naast de Sylvie Swim Collectie biedt Hunkemöller een breed scala aan geweldige badmode, inclusief sexy bikini’s, prachtige beach wear en mooie bijpassende accessoires, welke ervoor zorgen dat je er geweldig uitziet op het strand of tijdens een zomerfestival. Een deel van deze Swim Collectie is al beschikbaar in de winkels en online en er komen gedurende de zomer updates om er een #MyEndlessSummer van te maken.

Het evenement had ook nog een bijzondere première: de lancering van Sylvie’s twee geuren voor Hunkemöller. “Embrace the Day” is een fascinerende vrouwelijke geur met sappige mandarijn, een vleugje peper en een verfrissende bergamot geur. “Own the Night” verleidt met in het hart bloemige jasmijn, rozen en oranjebloesem. Aangevuld met sprankelende bergamot en citroen geur. Beide parfums zullen verkrijgbaar zijn vanaf 12 maart 2016.

Kijk voor meer informatie over de swim wear collectie of parfums op www.hunkemoller.com.

#MyEndlessSummer #SylvieCollection