H&M viert nieuwe samenwerking ERDEM x H&M

Een romantisch landhuis midden in de bossen, prachtig geklede vips uit de TV, online en modewereld, uitzinnige H&M Club members en heel veel bloemen: dat waren de ingrediënten van het lanceringsfeest dat H&M in Nederland organiseerde voor de ERDEM x H&M-collectie. Deze felbegeerde en prachtige lijn is vanaf donderdag 2 november wereldwijd verkrijgbaar. De gelukkigen die een uitnodiging voor deze avond ontvingen, kregen nu al de kans om kennis te maken met H&M’s meest recente designersamenwerking.

Sprookje van Erdem x H&M

Verwelkomd door een zee van bloemen betraden de gasten het landhuis en daarmee de magische wereld waarin het sprookje van designer Erdem en H&M zich afspeelt. Onder hen de in ERDEM x H&M geklede Kim Feenstra, Fockeline Ouwerkerk en Chelsey Weimar.

Altijd lente

De gasten werden getrakteerd op de spectaculaire korte film. Filmmaker Baz Luhrmann -regisseur van Romeo + Juliet, Moulin Rouge! en The Great Gatsby-  heeft deze speciaal voor ERDEM x H&M gemaakt. “The Secret Life of Flowers” speelt zich af in een prachtig en mysterieus landhuis waar het “altijd lente” is, met een complete cast van acteurs en modellen- waaronder de Nederlandse Imaan Hammam en Saskia de Brauw. In de film is ook het nieuwe nummer “Hypnotised” van Years & Years voor het eerst te horen.

Verfijnd vakmanschap

Erdem heeft voor H&M een collectie voor vrouwen ontworpen en voor de eerste keer ooit, een collectie voor mannen. Erdem gelooft in de kracht van schoonheid en laat zich voor elk item dat hij maakt inspireren door historische referenties en persoonlijke verhalen. Voor de ERDEM x H&M- collectie reflecteert en herinterpreteert hij designthema’s van enkele van zijn beroemdste collecties, waarbij hij prints en stoffen combineert met het verfijnde vakmanschap waar hij zo bekend mee is geworden.