H&M en Moschino sitting in a tree

Middels een live oproep via Instagram van Gigi Hadid aan haar vriend Jeremy Scott werd bekendgemaakt dat de volgende designersamenwerking van H&M met MOSCHINO is – het iconische Italiaanse merk dat Jeremy Scott nieuwe popenergie heeft gegeven sinds zijn aanstelling in 2013 als Creative Director. De collectie, MOSCHINO [tv] H&M, is vanaf 8 november online en in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.

MOSCHINO [tv] H&M

De oproep van Gigi Hadid aan Jeremy Scott werd geprojecteerd op digitale schermen tijdens de jaarlijkse MOSCHINO party op Coachella in Californië. De oproep werd live uitgezonden op H&M’s Instagram, om de gasten te verrassen met het grote nieuws. Jeremy en Gigi droegen de eerste items van de MOSCHINO [tv] H&M-collectie. De lijn wordt gekenmerkt door de vitaliteit, speelsheid en humor die van MOSCHINO één van de populairste merken in de fashionwereld hebben gemaakt. Jeremy Scott heeft voor H&M nieuwe MOSCHINOcollecties ontworpen voor zowel vrouwen als mannen, maar ook vele accessoires en een paar extra verrassingen ontbreken niet.

“Ik ben heel enthousiast over MOSCHINO [tv] H&M. Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken,” zegt Jeremy Scott, Creative Director van MOSCHINO.

De MOSCHINO [tv] H&M-campagne is een radicaal innovatief tv-concept, waarbij social media met de traditionele media vervlochten zijn om een multiplatform te creëren – een boeiende nieuwe ‘zappervaring’ voor de digitale wereld.

“MOSCHINO [tv] H&M is de perfecte samenwerking voor de fashion van nu, door de combinatie van pop, straatcultuur, logo’s en glamour. Jeremy is geweldig – hij weet hoe je fashion leuk maakt en contact legt met fans over de hele wereld.” zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor van H&M.