Hét handboek voor de modellenwereld

Het is de droom van veel jonge meiden: model worden! Maar hoe pak je dit goed aan? En waar moet je allemaal rekening mee houden? The model lifestyle is hét handboek over de modellenwereld.

Paultje Column is coach van bekende en upcoming modellen en BN’ers. Hij traint modellen en aanstormend talent in Amsterdam, Londen, Parijs en New York.

 

Handboek voor de modellenwereld

In The model lifestyle geeft  Nederlands bekendste modellencoach Paultje Column al zijn tips & tricks en reikt hij je de mogelijkheid aan om gescout te worden. Het boek bevat alle informatie, adviezen en voedings- en beweegtips die je kunt gebruiken als je een carrière als model ambieert. Paultje neemt je mee in zijn werkveld en laat zien hoe de modellenwereld écht in elkaar zit.

Work-outs

Paultje geeft catwalk trainingen, leert je hoe je jezelf het beste kunt presenteren en hoe je een juiste houding aanneemt. Ook geeft hij model work-outs voor de perfecte belijningen van het lichaam en weet hij wat je het beste kan eten om gezond en fit te blijven. Hulpmiddelen die iedereen toe kan passen in het dagelijks leven.

Inclusief prachtige fotografie van bekende modefotografen en volledig parent-proof!