Help, zo ben je razendsnel van je zuigplek af!

In een moment van blinde liefde heb je je laten meeslepen in een passievolle zoen en nu zit je met de gebakken peren: een zuigplek of zuigzoen! Om te voorkomen dat je een enorme flater slaat bij de belangrijke afspraak die je de volgende dag hebt, geven wij je een spoedcursus zuigplek removen!

IJs

Zorg ervoor dat je altijd ijsklontjes of koelelementen in je vriezer hebt liggen – een zak ingevroren doperwtjes of een lepel die even in de vriezer heeft gelegen werken ook! Wikkel dit in een handdoek en begin meteen te koelen zodra je een zuigplek spot. Doe dit zo’n 10 tot 20 minuten en herhaal het na een korte pauze eventueel nog een keer.

Je zuigplek masseren

Is de dader in kwestie nog aanwezig? Zet hem dan nog een keer aan het werk en laat hem je masseren op de plek van de zuigzoen. Dit bevordert de doorbloeding en zorgt ervoor dat de rode plek minder wordt. Werkt dit niet? Dan kan je ook geheelonthouding overwegen.

Tandpasta op de ‘zere plek’

Smeer tandpasta op de zuigplek. Laat dit 10 minuten intrekken en spoel het hard geworden goedje vervolgens goed af. Doe ook dit zo snel mogelijk na ‘de daad’ voor het beste resultaat.

Leestip: Biologische beautyproducten: 5 x duurzame verzorging

Thee

Gebruik een warm (gebruikt) theezakje als compress. Dit kun je zo vaak en zo lang doen als je zelf nodig vindt. Dompel het theezakje af en toe wel opnieuw onder in warm water voor het beste resultaat.

Arnicazalf tegen zuigzoenenzuigplek verwijderen met arnicazalf

Breng arnicazalf aan op de plek in je nek (of elders op je lichaam). Arnicazalf gaat zwellingen tegen en kan op die manier ook effectief zijn als je het slachtoffer bent geworden van een zuigkus. Dit stofje zit bijvoorbeeld ook in Atrosan Spier- en Gewrichtsgel van A. Vogel, o.a. verkrijgbaar bij Douglas, Albert Heijn en Bol.com. A.Vogel staat voor gezond blijven op een natuurlijke manier, met ingredienten vers uit de natuur. Geen zorgen dus dat je nog meer schade aanricht aan je huid! Toverhazelaar heeft dezelfde werking.

Klik op de foto om te bestellen →

Make-up
Zuigzoen

Dames die een beetje handig met make-up zijn, kunnen een zuigplek prima maskeren. Tip: groen neutraliseert rode plekken op de huid. Stip de vlek aan met een lichtgroene corrector en je ziet er binnen no time weer tip top uit.

Zuigplek maskeren met lichtgroene corrector? Klik op de foto om te bestellen ↓zuigplek maskeren met lichtgroene corrector

Heb je alle bovenstaande tips uitgeprobeerd, maar zit je nog steeds met een enorme vlek? Dan kun je het maar op één manier oplossen: met een coltrui!

Succes girls!

Volg mij op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 2.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.