Hello sunshine: tijd om je in te smeren!

Heerlijk, de zomer staat voor de deur! Tijd om je huid goed te beschermen tegen zonnestralen. Etos maakt van insmeren een feestje: in het vernieuwde assortiment zonbescherming vind je producten waarmee je je huid goed en slim beschermt, voor het hele gezin én voor je hele lijf. En dat voor een heel fijn prijsje. Kom maar op met die zomer!

Bescherm je tegen de sunshine!

We willen je zomerse humeur niet verpesten, maar wist je dat huidkanker een van de meest voorkomende soorten kanker in Nederland is? Om een idee te geven: jaarlijks krijgen ruim 50.000 mensen deze diagnose. Tien jaar geleden was dat ongeveer de helft. Volgens het KWF is huidkanker in veel gevallen een gevolg van uv-straling. Te veel van deze straling beschadigt huidcellen, in eerste instantie door verbranding (je huid kleurt dan rood) en op langere termijn kan huidkanker het gevolg zijn.

Goed en regelmatig insmeren is het advies voor wie verstandig wil zonnen of een andere buitenactiviteit op de agenda heeft staan. De zonbescherming in het gloednieuwe assortiment van Etos beschermen je huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon. En dat voor superlage prijzen.

Op naar Etos dus en meenemen die zonneproducten in je handtas, rugzak, strandmand of vakantiekoffer. Zodat jij heerlijk kunt genieten van zomerse dagen en zonnestralen. Fijne zomer!

Check de zonkracht

Wist je dat ook in geval van bewolking of als je alleen even dat terrasje pakt, insmeren nodig is? Met de handige Etos uv-checker weet je precies welke factor je op zo’n moment het best kunt kiezen. Zo gebruik je hem: leg de uv-checker naast je in de zon met de indicatorstrip naar boven. Wacht tot de strip verkleurt en lees de uitslag af.