Foto’s: Josh V streamt live met Periscope

Josh V streamt live met PeriscopeDoor gebruik te maken van de nieuwe (mobiele) applicatie Periscope, is JOSH V Nederlands eerste label dat door middel van livestreaming in contact staat met haar online community. De mogelijkheid die de app biedt tot het (live) stellen en beantwoorden van vragen, ziet het merk als een waardevolle toevoeging aan de reeds bestaande marketinginstrumenten die ingezet worden. 

Josh V streamt live met PeriscopeInmiddels hebben er al diverse uitzendingen plaatsgevonden en vanaf heden zal JOSH V zeer regelmatig gaan streamen, zowel vanuit JOSH V HQ als vanaf verschillende evenementen.

Periscope is een livestreaming-app, welke onderdeel uitmaakt van Twitter. De gratis te downloaden applicatie maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een livestream te beginnen of te volgen. Met slechts één druk op de knop kan een live uitzending gestart worden, waarna automatisch een link via Twitter gepubliceerd wordt. Ook is het voor gebruikers mogelijk om live berichten te sturen, welke onmiddellijk zichtbaar zijn voor de uitzender, die hier direct op kan reageren.

Candy Collection 728x90

JOSH V is het eerste Nederlandse fashion & lifestyle label dat Periscope toevoegt aan haar marketing tools. JOSH V oprichtster Josh Veldhuizen staat haar fans middels een videostream live te woord en geeft haar volgers een uniek kijkje achter de schermen. Zo heeft zij haar fans reeds uitgenodigd mee te kijken bij de JOSH V sample sale, de Beautygloss Party en haar vakantie in Dubai. Vanaf heden zal JOSH V frequent gebruik maken van deze nieuwe applicatie bij speciale evenementen zoals de JOSH V fotoshoots. Door middel van een aankondiging via de social media kanalen zal een livestream ruim van tevoren gecommuniceerd worden.

Private collection

“Door middel van de livestreaming-app Periscope wil ik mijn volgers een uniek kijkje achter de schermen geven bij mijn bedrijf en in mijn privéleven. De mogelijkheid dat er vragen gesteld kunnen worden vind ik ontzettend leuk, alsof je direct in gesprek bent met je fans. Interactie met volgers is iets wat JOSH V als merk hoog in het vaandel heeft staan”,
aldus Josh.