Foto’s: de nieuwe Josh V fall/winter-collectie

Josh V fall/winter 2015 collectieVanaf vrijdag is de nieuwste JOSH V collectie verkrijgbaar in geselecteerde partner stores door heel Nederland. The FOURTEEN Collection heeft een sportief en stoer karakter, maar is daarentegen ook enorm classy en vrouwelijk.

Sportieve invloeden zijn terug te zien in het coole bomber jack met stoere V batches, de off shoulder sweater dress, maar ook in cropped boxy sweaters in jersey of neoprene en het trend-item van dit moment: de coltrui. Het sporty karakter wordt in balans gebracht door vrouwelijke silhouetten, welke zich vooral uiten in nauwsluitende jurken die tot de knie reiken, high waist kokerrokken en diepe V-necks.

Kleuren en statement items
Josh V: Kleuren en statement itemsHet stoere kleurpalet bestaat naast de bekende grijs, cream- en nudetinten uit zwart en de trendkleuren  van dit seizoen: teal en blue.  Deze twee kleuren zijn trendy, maar tegelijkertijd heel stijlvol en chic. Alle kleuren zijn onderling eindeloos met elkaar te combineren, dus zoals gewoonlijk kan er flink gemixed en gematched worden binnen de collectie.
Statement items dit seizoen zijn de lammy coat met leopard print, de vegan leather items en de ripped jersey trui. Ook bevat deze najaarscollectie een poncho gemaakt van een verfijnd lurex breisel, die op maar liefst acht verschillende manieren te dragen is. Daarnaast zijn de bekende IT-shirts onmisbare basics, met daarop quotes zoals “Don’t look back” en “Today I will make magic happen”.

Accessoires
De JOSH V collecties worden constant uitgebreid met een aansluitende accessoirelijn. Dit seizoen vult onder andere een nieuw subtiel sieraad, de ‘Awesome’ necklace, de collectie aan. Daarnaast bestaat de accessoirelijn uit een set van een grof gebreide muts en sjaal in verschillende kleuren. Tot slot beschikt ‘The FOURTEEN Collection’ over een nieuwe tas, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vegan leather in twee kleurcombinaties. De accessoirelijn van JOSH V sluit perfect aan bij de collectie en maakt daarmee elke outfit compleet.