Foto’s: de hefst/winter-collectie van Pretty Wild Lingerie

Pretty Wilde LingerieDramatische dusters en kant met leren jurkjes in zwart en dieppaars worden afgewisseld met luchtige babydolls in koraal. Perfect zittende korsetten, bh’s, jarretels en slips in poeder roze en dieprood stelen de show. Pretty Wild Lingerie’s oprichter en ontwerper Firouze Akhbari liet zich bij het ontwerpen van haar herfst/winter 2015 collectie inspireren door Parijse Haute Couture.

Deze spectaculaire collectie is een melange van ‘Classics’ en ‘Specials’. ‘Classics’ zijn stijlen die je altijd terug vindt binnen de collectie. Deze kunnen per seizoen variëren van kleur en/of materiaal. Daar waar ‘Specials’ exclusieve, op maat gemaakte stukken zijn, die in beperkte oplage geproduceerd worden.

Over Pretty Wild Lingerie
Sinds de start van Pretty Wild Lingerie in januari 2013, is het merk in rap tempo uitgegroeid tot een groot internationaal succes. Lady Gaga, die Pretty Wild’s iconische ‘Bow’ droeg in haar ‘Applause’ video, is meermaals gespot in creaties van Firouze Akhbari. Inmiddels wordt het merk in 15 landen verkocht en opende Pretty Wild Lingerie in september 2014 een geheel eigen corner in de Amsterdamse Bijenkorf.