Foto’s: De bil-volutie van Khloe Kardashian

Khloe Kardashian bilKim Kardashian move over, there’s a new butt in town! Zusje Khloe heeft een behoorlijke inhaalslag gemaakt, als het gaat om the biggest booty in huize Kardashian. De 30-jarige realityster traint alle stress die haar drukke leventje met zich meebrengt er tegenwoordig af in de sportschool. En daarbij komen de bilspieren ruimschoots aan bod. Het resultaat mag er zijn!

Khloe is de laatste tijd behoorlijk wat kilootjes kwijtgeraakt. Op Instagram onthulde ze haar geheim:

“Als ik nu foto’s van mezelf terug kijk dan besef ik dat ik me destijds helemaal niet realiseerde hoe ongezond mijn levensstijl eigenlijk was. Twee jaar geleden besloot ik om fitness als een soort therapie te gebruiken, om te ontstressen. Ik begon rustig aan, maar uiteindelijk ging ik vier a vijf dagen per week. Je moet langzaam beginnen, maar iets doen is beter dan helemaal niets. Begin klein, zodat je niet ontmoedigd raakt en opgeeft. Onthoud: het draait allemaal om doorzettingsvermogen. Er bestaat geen snelle oplossing als je resultaat op de lange termijn wil. Sporten is een groot onderdeel van mijn leven nu. Ik geniet ervan dat ik mijn frustraties eruit kan zweten op de loopband en een gezondere levensstijl heb. We volgen allemaal ons eigen levenspad, zorg ervoor dat jij het jouwne volgt. Vergeet niet dat de schildpad de race uiteindelijk won. Langzaam, maar meet doorzettingsvermogen.”

Khloe Kardashian korsetOm haar billen, ondanks al het zweten, toch vol en rond te houden heeft Khloe een trucje: de waist shaper. Het mega strakke korset geeft je niet alleen meteen een super slanke taille, hij zorgt er ook voor het dat vet definitief naar andere plekken van het lichaam (de billen in dit geval) verplaatst.