Finn en Zoë populairste kindernamen 2019

Finn en Zoë worden in 2019 de populairste kindernamen voor pasgeboren kinderen. Dat voorspelt ikbenZwanger.com op basis van bezoekersstatistieken van de websites.

Elk jaar worden de meest populaire voornamen voor het komende jaar voorspeld. Voor 2019 lijken Finn en Zoë het meest populair te worden onder de kersverse ouders. Deze namen vertoonden in heel 2018 een sterke stijging in de top 20 van populaire jongensnamen en meisjesnamen.

Korte jongensnamen populair

Leuk weetje is dat de in 2019 verwachte top 5 jongensnamen allemaal bestaan uit 3 à 4 letters: Finn, Kyan, Noé, Luuk en Otis. De grootste stijger in dit rijtje is Noé. Noé is vanaf eind 2016 elk jaar behoorlijk gestegen, wordt Noé de nieuwe hippe naam van 2019? De naam Sef is door de bezoekers van ikbenZwanger.com uitgeroepen tot de allermooiste jongensnaam van 2018! De redelijk onbekende namen Otis en Savi, Levin en Fos vinden de zwangeren in 2018 ook mooi.

Zoë en Nora sterk in opkomst

Bij de meisjesnamen zijn Zoë en Nora erg in trek. Zoë is afgelopen jaar gestegen en ook Nora wordt steeds populairder. De top 5 bestaat in 2019 naar verwachting uit Zoë, Nora, Mila, Yara en Femke.

Populaire kindernamen

De mooiste namen in 2018

De jongensnaam Sef en meisjesnaam Kyara is door de bezoekers van ikbenZwanger.com uitgeroepen tot de allermooiste namen van 2018! De redelijk onbekende jongensnamen Otis en Savi, Levin en Fos vinden de zwangeren in 2018 ook mooi. Voor meisjes heeft de naam Soof een mooie tweede plek gekregen, wellicht veroorzaakt door de populaire film Soof. Philou, Mare en Jinte waren ook populair.

Populairste voornamen begin 2020 bekend

Of de voorspellingen daadwerkelijk uitkomen en kersverse ouders in 2019 inderdaad het vaakst kiezen voor Finn en Zoë, wordt pas begin 2020 bekend. Elk jaar in januari maakt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) de populairste babynamen van het afgelopen jaar bekend.

De voorspellingen van ikbenZwanger in samenwerking met Naamwijzer.nl zijn gebaseerd op welke voornamen het meest worden gezocht in de voornamenzoeker op beide websites. Vooral zwangere vrouwen gebruiken de voornamenzoeker in hun zoektocht naar de perfecte naam voor hun nog ongeboren kindje.

IkbenZwanger.com

ikbenzwanger.com is een online magazine voor vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn en daarover goede informatie zoeken. De website bevat wetenswaardigheden over de groei van de baby, de bevalling, borstvoeding en meer. Daarnaast kunnen bezoekers een online zwangerschapstest doen, hun uitgerekende datum berekenen, groei buikomvang vergelijken en inspiratie opdoen voor voornamen.