Doutzen Kroes in H&M zomercampagne

Axwell-Ingrosso-1-high-resDankzij een cast van topmodellen en een exclusieve track van Axwell /\  Ingrosso heeft H&M’s nieuwe zomercampagne alles in zich om dé soundtrack van het seizoen te worden. De commercial wordt op 30 april op hm.com gelanceerd en zal daarna wereldwijd op tv en in bioscopen te zien zijn. In de commercial en de printcampagne spelen Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes en Adriana Lima de hoofdrol.

Als actiehelden zijn ze op een missie naar de kust om daar de zomer te vieren. De topmodellen laten al wandelend op het strand de essentiële zomerlooks zien.

In de commercial is de track Sun Is Shining van Axwell /\ Ingrosso exclusief te horen. Het duo Axwell en Sebastian Ingrosso, voormalige leden van Swedish House Mafia, brengt binnenkort zijn debuutalbum uit – de perfecte soundtrack voor de zomer.

“We vonden het geweldig om met H&M aan deze zomercampagne te werken met ons nieuwe nummer Sun Is Shining. We zijn er altijd trots op als we met Zweedse merken kunnen samenwerken en nu de zomer er eindelijk aankomt, kunnen we niet wachten om samen met H&M iedereen een van de nieuwe nummers van ons aankomende album te laten horen”, aldus Axwell /\ Ingrosso.

Een moderne bohemian stijl zet deze zomer de toon bij H&M, met tie tanga’s en zomerjurken met kleurrijke paisley dessins en lange, zwierige rokken en bikinitops met prints van tropische bladeren. Bikini’s zijn dit seizoen onmisbaar, vooral een one-shoulder bandeaubikini met ruches en een bijbehorende slip of bikini’s met metalen ringen aan de voor- en zijkant.