Dikke Mode: H&M lanceert digitale klantenkaart

H&M lanceert op 31 maart de leukste fashion club van Nederland: de H&M Club. Fans kunnen via een simpel sms’je lid worden en vanaf dat moment punten sparen bij elke H&M-aankoop die zij doen -in de winkel én online.

Met deze punten kunnen flinke kortingen worden gespaard, maar H&M Club leden kunnen hiermee ook toegang krijgen tot de fantastische designerevents in New York of Parijs, aanwezig zijn bij fotoshoots voor H&M campagnes van topmodellen op tropische locaties, of rondleidingen krijgen in productielanden.

H&M Club is een digitale klantenkaart en wordt in de H&M-app geplaatst. Voor elke uitgegeven euro wordt 1 punt gespaard. De punten kunnen worden ingewisseld voor aanbiedingen die wekelijks veranderen en die alleen gelden voor H&M Club leden.

H&M fashion clubUniek aan H&M Club is dat leden hun punten ook kunnen inruilen voor toegang tot exclusieve en speciale events in binnen- en buitenland. Omdat H&M internationaal opereert, zijn de meest fantastische ervaringen mogelijk te maken voor H&M Club-leden. Sportfans kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijke tennisclinic van Thomas Berdych in Zweden, en fashionista’s kunnen sparen voor exclusieve toegang tot het lanceringsfeest van de volgende gastdesigner van H&M en als eerste ter wereld tussen de internationale celebs de designercollectie shoppen.

Voor wie zich afvraagt hoe de kleding van H&M wordt ontworpen, is er ook goed nieuws. Vanaf de lanceringsdatum kunnen leden sparen voor een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Stockholm, inclusief een rondleiding langs alle designafdelingen van H&M’s hoofdkantoor.

Aanmelden voor de club is gratis en gebeurt door een sms met je emailadres te sturen naar 7777. De H&M app moet op je smartphone geïnstalleerd zijn. Na aanmelding en het verifiëren van je gegevens krijg je meteen 50 welkomstpunten, ben je lid van de leukste fashion club van Nederland en profiteer je van aanbiedingen en fashion inspiratie die nergens anders verkrijgbaar zal zijn.