Dikke Mode: Freddy maakt van iedere vrouw een Kim Kardashian

Freddy's hoofdfotoJaloers op het achterwerk van Kim Kardashian? Worry no more: vanaf 3 april zijn de befaamde Freddy’s verkrijgbaar in de eerste Nederlandse flagshipstore.

Freddy staat bekend om zijn broeken met Wr.Up-technologie, die je achterwerk een lift geeft en daarnaast ook het hoogste comfort biedt. Na eerder winkels in Milaan, Rome, Londen en Antwerpen te hebben geopend, is de keuze voor de volgende locatie op Maastricht gevallen. Woon je niet in de buurt, geen probleem. Je kunt de mooimakers ook online kopen via freddypantroom.nl.

De speciale Wr.Up-broeken zorgen ervoor dat vrouwen zich van hun meest vrouwelijke kant kunnen laten zien. Hoe? Dankzij een ontwerp met strategische naden, ondersteunt en vormt de Wr.Up-technologie de heupen en het achterwerk van de vrouw op een natuurlijke manier. “Een nieuw must-have kledingstuk in de garderobe van de vrouw,” aldus Carlos Freddi, de oprichter van het modeconcern.

Dat vrouwen de broeken massaal omarmen blijkt: in 2013 verkocht Freddy wereldwijd meer dan één miljoen Wr.Up-broeken. En in 2014 kon het merk dankzij dit succes op internationaal vlak, meer dan tien nieuwe winkels openen. Ook celebrities als Eva Longoria, Lea Michele en Hilary Duff zijn al veelvuldig gespot in Freddy’s.

Online shop
Mocht Maastricht net te ver reizen zijn, wees dan niet getreurd. De gehele collectie is namelijk nu al online te bekijken en te bestellen. De prijzen van de Wr.Up broeken variëren van €59 tot €130.