Dikke Mode: een eigen glossy voor Máxima

MAXIMA glossy coverMorgen verschijnt het eerste nummer van het nieuwe royaltymagazine MÁXIMA. MÁXIMA is begonnen als special van Privé, maar wegens groot succes wordt de Koninklijke glossy nu gelanceerd als zelfstandig magazine dat zes keer per jaar zal verschijnen.

In MÁXIMA aandacht voor nieuws en weetjes over Máxima, over haar leven als Koningin en haar rol als moeder, vriendin én echtgenote. Ook de beste modetips, Máxima’s mooiste out¬fits en accessoires  en alle ins & outs over andere nationale en internationale royals komen natuurlijk aan bod in MÁXIMA.

“Na de succesvolle voorgaande speciale edities van Privé, ben ik verheugd dat MÁXIMA eindelijk als zelfstandig magazine haar debuut gaat maken op de Nederlandse markt,” aldus Evert Santegoeds, hoofdredacteur Privé.

Eerste editie
Naast een impressie van een dag uit het leven van onze Koningin, maakt de lezer ook kennis met de grootste Oranjefans en hun Koninklijke verzameling. En natuurlijk wordt Koningsdag in dit nummer niet vergeten! Zo wordt de stad Dordrecht uitgebreid besproken, met onder andere de beste shoptips, de leukste restaurantjes en een exclusief interview met de burgemeester van deze mooie stad. MÁXIMA Magazine is vanaf 19 maart voor €4,25 verkrijgbaar.