Butt lifter: push-up beha voor je billen!

Big booties zijn hot! Er is een trucje om de natuur een handje te helpen en je billen er voller, ronder en groter uit te laten zien; de butt lifter. Melisa van der Meijde showde in de realityserie Andy & Melisa al een zelfgemaakte variant, ik spotte ‘het broekje zonder billen’ online voor je.

Butt lifter

Het lifting broekje is te vergelijken met een beha, maar dan voor je ‘behind’. Het ondersteunt en lift je achterwerk op magische wijze. Handig: door de middelhoge taille worden je love-handles meteen gecorrigeerd.

Gezien bij Andy & Melisa

In de reallife soap Andy & Melisa was te zien dat Melisa fan is van de butt lifter. Ze droeg hem onder een spijkerbroek en showde manlief Andy van der Meijde haar instant butt lift. Je begrijpt dat Andy nadien ook meteen fan was!

Leestip: Waarom mannen dol zijn op het gevecht tussen jou en je skinny jeans

Een butt lifter kopen

Wil je ook billen als Beyoncé en J-Lo, maar niet onder het mes bij een plastisch chirurg? De is jouw quick fix, voor bijzondere gelegenheden of gewoon voor elke dag! Hij is o.a. verkrijgbaar op buttsecret.nl.

Welk beha type ben jij?

Naast de billen, verdienen de borsten natuurlijk ook een fashionable outfit. Ben e toe aan een nieuwe sexy garderobe, maar weet je niet welke stijl bij jou past? Kies dan voor de stijl die je ook voor kleding kiest: classy, sexy, comfi of lieflijk pastel bijvoorbeeld. Tip: zorg er wel voor dat je ook altijd de juiste basics in je lingerielade hebt liggen. Een goede t-shirt beha is onmisbaar! En een model zonder beugels is heerlijk voor thuis op de bank!

3 tips bij het kiezen van de juiste beha

  • Laat je omvang opmeten door in een speciaalzaak
  • Kies voor een mix van mooi en comfi
  • Ben je allergisch voor bepaalde stoffen? Katoen is anti-allergeen