Dikke Mode: biologische huidverzorging voor mannen

Lavera Man SensitiveMannen worden vaak vergeten als het over fashion en beauty gaat, maar eigenlijk is dat zonde. Er zijn tal van goede producten voor heren te verkrijgen en anno 2015 is een goede verzorging al lang niet meer alleen voor vrouwen!

Er zijn mannen die (stiekem) de dagcrème of bodylotion van hun vriendin gebruiken. Je krijgt hier misschien tijdelijk een zachtere huid van, maar erg effectief is het niet. De mannenhuid heeft namelijk een andere samenstelling dan die van die vrouw en daarom ook een andere verzorging nodig.

Tip van de redactie
Lavera MenLaverna Men. Deze biologische huidverzorginglijn bestaat uit een milde scheerschuim voor een grondige en zachte scheerbeurt, een frisse after shave balsem die huidirritaties voorkomt en een vocht inbrengende crème die de huid dag en nacht verzorgt. Daarnaast zijn er een verkwikkende 2 in 1 douchegel en een natuurlijke deodorant verkrijgbaar. Alle producten bevatten werkzame en verkwikkende ingrediënten, zoals biologische ginko, aloë vera, bamboe en guarana. Deze ingrediënten verminderen huidirritatie en roodheid. Ze zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en hebben daarnaast een heerlijk frisse geur.

#jevader
Op 21 juni worden de vaders weer een dag in het zonnetje gezet. De producten van Lavera Men zijn natuurlijk een uitstekende cadeautip. Je vindt ze op www.solobiomooi.nl.