De omabril – trend onder BN’ers en internationale celebs

Wil jij er helemaal volgens de nieuwe spring/summer trend van 2018 bijlopen? Ren dan nu naar het nachtkastje van je grootmoeder en scoor een originele omabril! De avatar, of pilotenbril, waarmee je opa en oma in de sixties hoge ogen gooiden op de dansvloer, is terug van weggeweest.

De omabril van Ali

Kijkers van The Voice of Holland en RTL Late Night was het misschien al opgevallen. Coaches Ali B. en Waylon dragen de laatste tijd regelmatig kekke brilletjes. Vooral Ali lijkt gehecht aan zijn nieuwe montuur. Hij draagt tot nu toe tijdens elke liveshow van The Voice zijn golden glasses. Bijgeloof?

Ook collega BN’er Soundos, die afgelopen seizoen in Expeditie Robinson te zien was, draagt de laatste tijd regelmatig een gouden omabril. Zo droeg ze hem tijdens de finale-uitzending van de RTL 5 show en ook op haar Instagram profiel showt ze trots haar trendy bril.

Overgewaaid uit Amerika

De omabrillen trend lijkt te zijn overgewaaid uit Amerika. Daar spotten we celebs als Selena Gomez, Ariana Grande, Demi Lovato en Hilary Duff met het avatar montuur. Hilary heeft overigens een wel heel bijzondere variant. Ze lijkt nog een beetje te twijfelen of ze voor de zonnebril of voor de leesbril gaat. Demi heeft zich een leuk montuurtje laten aanmeten op SnapChat!

Omabril kopen

Denk je dat zo’n kek montuurtje ook wel iets voor jou is? Bij Bol.com scoor je al voor €12,50 je eigen golden glasses. De bril is zonder sterkte! Klik op onderstaande afbeelding om meteen je eigen ombril te bestellen!

De omabril kopen