De most wanted wellness-beleving in een flesje

De most wanted wellness-beleving in een flesjeNiets lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren.

Er zijn zes planten geselecteerd, die jou door hun werking echt een ‘boost’ kunnen geven. Deze boost kun je afstemmen op je eigen dagritme of ‘mood’.

Zo kun je de dag verfrissend en verkwikkend beginnen.
‘Energetic rise’ – met de Lime & Mint lijn.

Ben je juist op zoek naar een wat meer revitaliserende werking ‘Revitalizing flow’ – en hou je van een friszoete geur, dan kun je kiezen voor de Elderflower & Raspberry lijn.

Toe aan ontspanning – ‘Pure balance’ – en balans? Dan is er de rustgevende lijn Jasmine & Vanilla

De totale lijn bestaat uit maar liefst 25 bijzondere producten. De hoogwaardige, serene flacons en tubes zijn afgewerkt met mooie koperaccenten. De producten variëren van shower foams tot scented sticks. Zo heeft Etos voor iedere behoefte door de dag heen de ideale lijn en het perfecte product.

Plantextracten, de beauty- en wellness bizz is er al eeuwen dol op. Sommige planten uit de natuur zijn echt in staat je een bepaalde boost te geven. Etos is voor de Botanical Boost lijn daarom een samenwerking aangegaan me de Hortus Botanicus Amsterdam, dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. De werking van de geselecteerde planten in combinatie met de lekkerste wellness formuleringen, hebben geleid tot een prachtige uitgebreide botanische wellnesslijn, die inspeelt op mood en beauty. Zo brengen Etos en de Hortus Botanicus Amsterdam samen de natuur tot leven!