De kledingstijl van Hélène Hendriks, shop the look!

Hélène Hendriks won bij het Televizierring Gala de prijs voor beste presentator, maar de SBS-presentatrice staat niet alleen bekend om haar journalistieke talenten. Menig man droomt weg bij haar outfits en de dames kijken stiekem af voor inspiratie. Ik dook in de kledingstijl van Hélène Hendriks en vond online dezelfde looks voor je.

Casual, stijlvol en een vleugje glamour

Hélène Hendriks, shop the look!

Hélène Hendriks staat bekend om haar warme persoonlijkheid en haar benaderbare karakter, haar kledingstijl weerspiegelt dit. In SBS-programma’s als De Oranjezomer en Vandaag Inside ziet ze er altijd uit om door een ringetje te halen.  In haar looks zien we items als slim-fit jeans, classy sexy blousjes, sneakers en grote opvallende oorbellen. Met deze combinatie creëert ze een stijl die zowel casual als stijlvol is. Haar keuze voor stijlvolle hakken en accessoires voegt een vleugje glamour toe aan haar look.

De kracht van de kledingstijl van Hélène Hendriks

De kledingstijl van Hélène Hendriks kopen

Wat Hélène Hendriks’ kledingstijl echt onderscheidt, is haar zelfverzekerdheid. Ze draagt kleding die ze mooi vindt en waarin ze zich prettig voelt. Deze zelfverzekerdheid straalt van haar af en maakt haar een inspirerend rolmodel voor velen.

Waar kun je de kleding van Hélène Hendriks kopen?

Helene Hendriks kleding

Net als Hélène zelf, is ook de kleding die ze draagt erg toegankelijk. De items zijn te vinden bij shops als About You, Mango, Vero Moda, Wehkamp, Nike en De Bijenkorf. Ze zijn betaalbaar en kunnen simpel en snel online worden besteld.

Shop the look

De ooutfit van Helene Hendriks bij De Oranjezomer

Ben je helemaal weg van de kledingstijl van Hélène en wil je deze look met gele jurk shoppen, die ze in augustus 2023 tijdens één van de uitzendingen van De Oranjezomer droeg? Ik heb alle items voor je op een rij gezet en link je direct door naar de juiste webshop.

Leestip: Shop de nieuwe kledinglijn van Janny van der Heijden