De Hip&Mama Box: een heerlijke verrassing voor moeders

De zwangerschap en de geboorte van je kindje zijn heel bijzondere tijden. Je wordt moeder en dan staat je even compleet op zijn kop. Juist dan moet je dan extra goed voor jezelf zorgen. En wat is er leuker om je elke twee à drie maanden te laten verrassen? De zwangerschaps- en babyboxen van Hip&Mama Box verblijden alle mama’s (in spe) met de mooiste producten van hippe merken en leuke shops. En als je groot fan van unboxen bent, dan is de Hip&Mama Box zéker iets voor jou!

De Hip&Mama Box is een heerlijk verwenmomentje voor alle (bijna) mama’s. De boxen zijn uniek, want elk cadeaupakket is afgestemd op de fase van de zwangerschap waarin jij je bevindt of een mijlpaal van je pasgeboren kindje. De Hip&Mama Box is een perfect cadeau voor jezelf, heel geschikt om je zus of beste vriendin mee te verrassen of om mee te brengen als kraamcadeau.

Een feestje om uit te pakken

De Hip&Mama Box heeft zwangerschapsboxenbabyboxen en Special Edition boxen in het assortiment. Mooie pasteltinten in combinatie met zwart en wit, houten decoratie, leuke prints op de kleding en fijne verzorgingsproducten: de cadeautjes in de Hip&Mama Box zijn eigentijds en van zeer goede kwaliteit. Ze worden zorgvuldig en met veel liefde ingekocht bij mooie merken en shops, zoals Petit MonkeyOli&CarolNaïf BabycareDeem Design enYourwishes. De boxen zijn niet alleen mooi qua inhoud, maar zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Met zorg én oog voor het milieu is er nagedacht over de verpakking. Een écht feestje om uit te pakken dus!

Verkoopinformatie 

De verrassingspakketten van Hip&Mama Box zijn zowel los te koop, maar het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten. Wil je eenmalig een box proberen, dan kun je deze cadeaupakketten in iedere fase van je zwangerschap of leeftijd van je baby weer ‘unboxen’. De eerste box betaal je online en kost € 34,95. De tweede en opvolgende boxen betaal je middels een automatische incasso en kosten € 32,95.

Over Hip&Mama Box

Hip&Mama Box is een initiatief van Carola Mosch, moeder van Tess (zeven maanden) en een enthousiaste ondernemer. Tijdens haar zwangerschap genoot ze met volle teugen van soortgelijke beautyboxen en kreeg ze het idee om zoiets voor aanstaande moeders en ‘pasgeboren’ moeders te creëren. Carola heeft een eigen smaak en koopt alleen in waar ze echt achter staat. Alleen de allerleukste cadeautjes komen in de Hip&Mama Box die Carola met veel plezier klaarmaakt en naar je toestuurt. Shop een Hip&Mama Box zodat het feest van het uitpakken binnenkort kan beginnen!