De Eighteen Collection van Josh V – foto + video

Eighteen Collection Josh VHij is pas vanaf augustus 2016 verkrijgbaar, maar wij kunnen jullie alvast trakteren op de Eighteen Collection van ontwerpster Josh V. Josh kocht in september vorig jaar een 2500 vierkante meter groot bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost. DikkeTitels.com werd uitgenodigd voor een kleine sneak peek van haar nieuwe collectie.

Eighteen Collection

De Eighteen Collection, wat staat voor de achttiende collectie van JOSH V, is geïnspireerd door het thema Urban Jungle. Het ultieme stadsgevoel komt samen met invloeden uit de natuur dankzij dit thema. Kenmerkend is de unieke kristallen print op diverse stoffen, die Josh speciaal voor deze collectie ontwierp. Herkenbaar voor JOSH V is dat kleding naast modieus ook draagbaar is, met items als flared jeans, klassieke lange mantels, oversized vesten en stoere baggy broekjes. Bijpassende leren schoenen, tassen en sieraden maken de collectie compleet.

De show werd gehost door Quinty Trustfull en uiteraard onderneemster en modeontwerpster Josh Veldhuizen, hét gezicht van JOSH V. De meiden van O’G3ne gaven een live performance en de DJ’s Eva Young en Romina Luciana sloten de avond af met de afterparty.

Josh Veldhuizen tekende in september het contract voor de aankoop van het 2500 vierkante metergrote bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost, dat in de afgelopen maanden volledig is verbouwd.

“Het was voor mij een persoonlijke missie om weer een spectaculair kantoor te realiseren, maar nog belangrijker vond ik het om een ruimte te creëren waar het team zich op een inspirerende wijze verder kan ontwikkelen en waar voldoende ruimte is voor verdere groei.”

Josh V

Ontwerpster en onderneemster Josh Veldhuizen bracht in 2012 haar eerste collectie uit vanuit haar label JOSH V. Daarnaast ontwikkelde zij een reality programma dat op RTL 5 werd uitgezonden, waarin te zien was hoe het merk JOSH V en de eerste collectie tot stand kwam. Dit zorgde voor landelijke bekendheid van JOSH V en daarmee een vliegende start.

Vandaag de dag werkt JOSH V in Nederland met 200 partner stores samen en zijn de collecties in acht landen verkrijgbaar. Daarnaast worden alle collecties online wereldwijd besteld via de officiële webshop op JOSHV.com.

De Fall / Winter ’16 collectie is vanaf augustus 2016 verkrijgbaar bij JOSH V partner stores.

Check de Eighteen Collection hier als eerste!