De eerste KENZO x H&M looks – foto’s!

H&M kondigt vol trots de eerste drie looks aan van de KENZO x H&M collectie. Alle looks zijn krachtig en hebben een unieke stijl en kleurrijke prints die de collectie kenmerken.

Op de lookbook-beelden zijn diverse artiesten, jonge creatieven en activisten te zien, allemaal ambassadeur voor de KENZO x H&M collectie. De collectie is vanaf 3 november 2016 in 250 geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online verkrijgbaar.

Look book KENZO x H&M
AMY SALL
(student en activist uit New York. Oprichter van SUNU: een collectief waar nationale en internationale Afrikaanse issues aan de kaak worden gesteld) & JULIANA HUXTABLE (28 jaar, artiest, dichter en DJ uit New York) dragen beiden een jersey col met tijgerprint en een bijpassende high waisted legging. Ook dragen zij de zwarte leren handschoenen met logo en statement hakken met fijngebreide schacht.

Look book KENZO x H&M 2ISAMAYA FFRENCH (visagist in Londen en lid van het creatieve collectief Theo Adams Company) toont een oversized leren jack met faux shearling. Daarnaast een col met matching high waisted legging.

Look book KENZO x H&M 3OKO EBOMBO (muzikant, performer en voorman van de band 19 uit Parijs) draagt een parka met verwijderbare kraag, tijgerprint jeans en de padded slippers met tabi sokken. Oko heeft ook een cap met bijbehorende sjaal op. Daarnaast heeft hij de cross-body bag met tijgerprint om.

Fotograaf van de lookbook beelden: Oliver Hadlee Pearch