De denim2denim trend is terug! 10 x jeans om van te houden

De denim2denim trend was even uit het straatbeeld verdwenen, maar in spring/summer 2021 komt hij harder terug dan ooit! Jeans, spijkerjasjes, jurken, jumpsuits, tuinbroeken en accessoires van spijkerstof: de denim basics zijn een ware mode musthave komend shopseizoen. En dat kan vanaf 28 april niet alleen meer online, maar ook in de fysieke winkels: #wemogenweer. Welke jeans basics mogen niet ontbreken in je garderobe? 10 x inspiratie.

De denim2denim trend

De denim2denim trend

Het principe van de denim2denim trend is simpel: je draagt twee items van spijkerstof op elkaar. Een jeans en een spijkerjack bijvoorbeeld, of een spijkerblouse en een riem of haarasseccoires van spijkerstof. Een total denim look kan ook: in de vorm van een jurk, een tuinbroek of een jumpsuit. 

Denim basics

Typische denim basics zijn natuurlijk de bekende spijkerbroek en het goede oude spijkerjasje. Wie heeft ze niet in zijn of haar kast hangen! Maar tegenwoordig kun je vrijwel elk kledingstuk in spijkerstof kopen: een T-shirt, een blouse, een gilet, een pak van spijkerstof, een tuinbroek, een jurk, rok en een jumpsuit. Het zijn allemaal gewilde items in het voorjaar van 2021!

Jeans accessoires

Jeans kan ook een mooie finishing touch zijn voor je 2021 outfit. Bij denim accessoires kun je bijvoorbeeld denken aan tassen, haaraccessoires, sieraden, schoenen en aan beenmode. Hoewel sommige ripped jeans anders doen vermoeden, is spijkerstof een onverwoestbare stof. Je kunt die tas dus met een gerust hart volstoppen met alle make-up, je smartphone en onmisbare rommel!

Leestip: Budget shoppen doe je zo! Stijlvolle kleding voor weinig

De denim2denim trend: inspiratie!

Klinkt cool de denim2denim trend, maar hoe stijl je het af op jouw persoonlijke smaak? Welke sieraden matchen met jeans? En hoe kan een kleine accessoire het grote verschil maken? Laat je inspireren door onze selectie: 10 x jeans om van te houden.