Creëer de boho look met nieuwe biologische cosmetica

Boho CosmeticsKleurrijk is de trend voor deze lente en zomer. Het Franse merk Boho Cosmetics liet zich inspireren door de flower power stijl in de jaren ’60 en ontwikkelde een lijn natuurlijke make-up in hippe, sprekende kleuren. Hiermee creëert elke vrouw in een handomdraai de echte boho look.

Candy Collection 728x90

Boho CosmeticsDuurzame, natuurlijke make-up in Boho style, die elke vrouw nóg mooier maakt. Dat is Boho Cosmetics. Het assortiment bestaat uit ruim 190 natuurlijke make-up producten. Van basisproducten zoals foundation, concealer, poeder en blusher tot oogschaduw, lipstick en nagellak. Allemaal in trendy en sprekende kleuren. Erg handig zijn de make-up kwasten van Boho Cosmetics. Hiermee breng je de make-up gemakkelijk en feilloos aan en creëer je de Boho look die bij je past. Voor de echte Boho-fans zijn er ook een aantal natuurlijke parfums, die je meteen in de stemming brengen. Het assortiment bestaat uit natuurlijke cosmetica in alle mogelijke kleurnuances. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid vind je make-up die daar perfect bij past.

Goed voor jezelf én het milieu
De producten van Boho Cosmetics worden milieu- en diervriendelijk geproduceerd en halen in elke vrouw het allermooiste naar boven. De make-up wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen en siliconen. Goed voor de huid én voor het milieu dus! Ook bij het ontwerpen van de verpakking is rekening gehouden met het milieu. De producten worden namelijk zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Een fijne bijkomstigheid is dat deze make-up zeer betaalbaar is en daardoor voor iedereen toegankelijk.

Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook nog eens bij aan een duurzame samenleving. Een procent van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en de herbebossing in Frankrijk. Zo maak je niet alleen jezelf mooier, maar ook het milieu.