Deze app stuurt je de nieuwste sneaker releases

De nieuwste sneaker releases binnen handbereik? Altijd up to date over de laatste modellen van Nike, Adidas, Puma, Fila, Balenciaga & many more? Sneakersjager.nl heeft een app uitgebracht waarmee je de meest actuele modellen checkt en je aanmeldt voor notificaties van nieuwe releases, zodat je nooit meer achter het net grijpt!

Hunters of sneakers

Nike, love it. Adidas, fan! Puma, 10 paar in de kast. Balenciaga ❤ Oke, je houdt van sneakers! Dan is de app van Sneakerjagers écht iets voor jou. Je vindt er alle nieuwste sneaker releases. Wat is jouw favoriete merk? Selecteer hem en ontvang een notificatie wanneer een nieuw model in de winkel ligt. Deze note ontvang je een dag vóórdat hij verkrijgbaar is in de winkel, zodat je genoeg tijd hebt om naar de (web)winkel te rennen.

Nieuwste sneaker releases – zo werkt het!

De Sneakerjagers app is beschikbaar in de Apple App Store en in de Google PlayStore. Na het downloaden verschijnt een scherm waarop je persoonlijke voorkeuren kan instellen. Je geslacht, favoriete merken en schoenmaat. Geef aan dat je Sneakerjagers machtigt om meldingen te sturen en je hebt de nieuwste sneaker releases binnen handbereik. Er is ook een lijst met nieuwe en upcoming releases.

De nieuwste sneaker releases in de Sneakerjagers app


Erik Kuijsten, één van de oprichters van het platform op Manners.nl:

“We hebben het afgelopen najaar uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen van onze volgers. Het onderzoek leverde maar liefst 2500 respondenten op, die vrijwel allemaal dezelfde wens hadden: een hulpmiddel voor releases. Onze volgers weten vaak simpelweg niet op tijd wanneer er een bepaalde sneaker of colorway op de markt komt. Zo wordt er vaak misgegrepen op de meest populaire sneakers die vaak binnen één dag uitverkocht zijn. Deze app kan dat voorkomen.”

Meer informatie over deze nieuwe app vind je op Sneakerjagers.nl, jouw sneaker zoekmachine. Wil je meer weten over Dikke Titels? Kijk dan bij mijn diensten.