6 x: ringen trends voor finger fashionista’s

Waar ´less is more´ een tijd lang de trend was, zijn ringen nu weer helemaal terug van weggeweest. Het liefst zo veel mogelijk en in een mix van verschillende soorten en kleuren. 6 ringen trends voor finger fashionista’s die graag een beetje experimenteren of nog op zoek zijn naar hun statement stijl.

6 ringen trends voor zomer 2020

https://www.instagram.com/p/Bb43q1tn4br/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Dankzij influencers als Anna Nooshin en Monica Geuze shoppen we de laatste jaren weer massaal ringen. Ook in 2020 versieren we onze vingers volop en net als de nieuwste kleding en schoenen, brengt het voorjaar ons ook de laatste sieradentrends. Van subtiele ringen tot kleur, vintage en zegelringen: 6 ringen trends voor komende zomer.

Schakelringen

#1 Schakelringen

Schakelringen zijn nieuw dit jaar. Nou ja nieuw… we kennen dit model al jaren, dit jaar maakt hij officieel zijn comeback. Een ring – de naam zegt het al – die wordt gevormd door verschillende schakels. Subtiel, als je helemaal in het zwart gaat bijvoorbeeld, maar ook een statement die jouw outfit de perfecte finishing touch geeft.

Zegelringen

#2 Zegelringen

In de tijd van landheren en jonkvrouwen stond een zegelring symbool voor rijkdom en status. Anno 2020 is hij weer trending. Dit keer niet alleen voor de rich & famous, maar voor iedereen die er graag volgens de laatste trends bijloopt. Dé ringen trend van nu is een persoonlijke zegelring: één met je voorletter erin gegraveerd, die van je geliefde of met een symbool dat helemaal bij jou past.

Ring stacking

#3 Ring stacking

Een andere upcoming trend is ring stacking. Meerdere ringen in verschillende stijlen en combinaties. Aan één hand en soms ook aan dezelfde vinger. Minimalistische ringen, gecombineerd met een vintage- of schakelring bijvoorbeeld. Kies altijd één statementring en mix deze met minder opvallende modellen. Meer inspiratie opdoen?  Check de nieuwste sieradentrends bij My Jewellery.

Leestip:12 kado ideeën voor kleine fashionista’s

Minimalistische ringen trend

#4 Minimalistische ringen

Minimalistische ringen met kleine details maken je look compleet. De perfecte basis voor je ring stacking, of los als subtiele finishing touch. Met minimalistische ringen kun je alle kanten op. Tip: ga je mixen? Kies dan altijd voor één kleur: goud, zilver of rosé.

De vintage ringen trend

#5 De vintage ringen trend

De vintage ringen trend is tijdloos. Hij komt elk jaar terug met een ander hot item van het moment. Dit jaar zien we veel ringen met een gekleurde edelsteen en een antieke look & feel. Qua vorm is er  veel variatie: rond, vierkant, driehoekig of hartvormig. Vintage ringen zijn echte eyecatchers om mee te pronken.

Gekleurde ring zomer 2020 trend

#6 Kleur

Goud, zilver en rosé doen het nog steeds goed, maar ook kleur mag natuurlijk niet ontbreken in de zomer. In 2020 zien we veel felle kleuren: blauw, groen, rood, roze, maar ook zwarte edelstenen zijn hot. In één kleur of als multi-color ring.

Foto´s: Unsplash en Freepik