2021 zonnebrillen: een trendy zonnebril kopen doe je zo!

De terrassen zijn weer open! En hoewel het zonnetje nog even op zich laat wachten, kun je maar beter goed voorbereid op pad gaan dan worden overvallen door verblindend zonlicht in je ogen. Wat de trendkleuren van dit jaar? De hipste monturen? En waar kun je online een zonnebril kopen? Wij hebben de 2021 zonnebrillen voor je op een rij gezet en nemen een kijkje in de garderobe van de sterren.

2021 zonnebrillen

2021 zonnebrillen zijn er letterlijk in elke soort en maat. Dit maakt een zonnebril kopen niet gemakkelijk. We shoppen ze voornamelijk online, daarom is het goed om vooraf je basic needs te bepalen: het model en de kleur. Zwart, bruin en leopard zijn nog steeds koplopers maar rood maakt dit jaar ook een goede sprint in het lijst met populairste kleuren. De cateye is een nieuwe trend. Nou ja nieuw: het is eigenlijk een retrolook uit de 70’s. Verder zien we dit jaar ook veel ronde zonnebrillen, geometrische zonnebrillen en oversized modellen. We hebben de trends voor je op een rij gezet.

Cateye zonnebrillen

Cateye zonnebrillen – de naam zegt het al – geven je kattenogen. Dit montuur heeft ruitvormige glazen, die voor een classy sexy look zorgen. De bril komt oorspronkelijk uit de jaren 70 en past goed bij kleuren en prints uit die tijd: oranje, rood en dierenprints bijvoorbeeld.

2021 zonnebrillen - cateye zonnebrillen en ronde zonnebrillen

Ronde zonnebrillen

Ronde zonnebrillen brengen ons terug naar de Flower Power-tijd. Ze geven je een coole happy hippie-look, die anno 2021 lekker mag knallen qua kleur. Oranje, roze, paars, mintgroen of okergeel bijvoorbeeld. Deze zomer zien we minder spiegelende glazen en meer kleurnuances in de zonnebril trends.

Oversized zonnebrillen

Hoewel ‘we dus weer mogen’, lijken we de privacy die Corona ons heeft gebracht ergens ook maar moeilijk los te kunnen laten. We verschuilen ons graag achter een oversized zonnebril. Celebrities als Kim Kardashian en haar zusje Kylie zijn trendsetters op dit gebied. Zij maakten een ware statement met hun oversized eye candy.

2021 zonnebrillen - oversized zonnebrillen en geometrische zonnebrillen

Geometrische zonnebrillen

Geometrische vormen zien we tegenwoordig overal. Op kleding, als tattoo en ook in de 2021 zonnebrillen. Ze verschenen afgelopen najaar voor het eerst in het modebeeld dankzij catwalkshows van bekende designermerken als Gucci, Louis Vuitton en Prada. Size doesn’t matter anno 2021. J zonnebril mag elke gewenste vorm hebben: rond, vierkant of als driehoek.

Online zonnebrillen kopen

Online zonnebrillen kopen kan simpel en snel, met een paar clicks. Er zijn tal van webshops die de trendy accessoire verkopen. Er zijn speciaalzaken en modelabels met een eigen zonnebrillenlijn. Wij hebben een top 3 gemaakt van webwinkels met 2021 zonnebrillen. Voor dames, heren en voor kids. Hierbij hebben we gekeken naar de kwaliteit van de zonnebrillen, naar de levertijd en naar het gemiddelde cijfer van de klantreviews. Klik op de afbeelding om de zonnebrillencollectie te bekijken en direct online te bestellen.

Leestip: Online jongens- en meisjeskleding shoppen

zonnebril kopen bij Bol.com
2021 zonnebrillen bestellen bij Zalando
Zonnebril bestellen bij de Bijenkorf

2021 zonnebrillen voor mannen

Voor heren zonnebrillen zien we veel overeenkomsten in de zonnebrillentrends, maar we geven er vaak net even een andere touch aan. Zo zien we bijvoorbeeld ook het ronde montuur terug in de herencollectie. Hiermee creëer je een laidback look. Ook voor de mannen geldt: een vrolijke kleur kan weer! Het cateye model krijgt ook een kleine twist bij de 2021 zonnebrillen voor mannen. De glazen zelf zijn niet ruitvormig, maar hebben wel een scherpe hoek aan de bovenkant. Hierbij houden we het bescheiden qua kleur: basiskleuren als zwart en bruin passen het best bij een heren cateye.

Heren zonnebril kopen
Heren zonnebril bestellen

Goedkope zonnebrillen scoren

Ben je een echte koopjesjager? Dan kun je natuurlijk shoppen bij prijsvechters als AliExpress en Wish, maar dan heb je wel de kans dat de zomer alweer voorbij is tegen de tijd dat jouw pakketje wordt bezorgd! De coronamaatregelen hebben ervoor gezorgd dat er meer ondernemers dan ooit online zijn! Ook in eigen land. Het grote voordeel hiervan is dat je de bestelling vaak al binnen een paar werkdagen in huis hebt en in de meeste gevallen ook aanzienlijk bespaart op de verzendkosten.

Goedkope zonnebril kopen

Trending 2021 zonnebrillen

Welke 2021 zonnebrillen zijn online trending? Celebs en influencers zijn vaak trendsetters in modeland. Rihanna, Kim K., rappers, royals: we meten onszelf graag met hun lifestyle. De sterren delen op hun beurt weer graag hun fashiontips met ons. Een paar stylingtips van de sterren!

Rihanna met cateye zonnebril
Kimkardashian met zonnebril
Ronnie Flex en Lil Kleine met zonnebril
Anna Nooshin met cateye zonnebril
Fred van Leer met zonnebril