12 kado ideeën voor kleine fashionista’s

Een jarige Jet in de familie of vriendenkring? HIEP HIEP HOERA! Slingers, taart en echte meiden kado’s mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Maar wat is een leuk kado voor een meisje-meisje, voor een dame in de dop? Een jurkje is zo doorsnee, een bon weinig creatief. Wil je écht een leuke give away scoren, gebruik deze 12 kado ideeën voor kleine fashionista’s.

Een origineel meiden kado

Kleine fashionista’s kunnen behoorlijk veeleisend zijn. De nieuwste Barbie-collectie, glittersets en een prachtig poppenhuis heeft ze waarschijnlijk al. En een paar leuke haaraccessoires zijn ook niet bepaald een origineel kado. Wat dan wel? 

12 kado ideeën voor kleine fashionista’s

Dikke Titels verzamelde 12 kado ideeën die je helpen in je zoektocht naar het perfecte meiden kado. Voor little beauty queens, stoere meiden en voor upcoming fashion designers. Wedden dat er iets leuks tussen zit!

1. Een borstelmicrofoon

Kado ideeën voor kleine fashionista's - borstelmicrofoon

Stond jij als klein meisje ook altijd zingend voor de badkamerspiegel met je haarborstel als microfoon? Generatie X pakt dat heel anders aan, met een hightech twee-ineen gadget: de borstelmicrofoon. Voor de leukste meezingers en een frisse coupe! Een origineel kado met een vrolijke noot.

2. Een armbandje met tekst

kado ideeën voor kleine fashionista's - armbandje met tekst

Een bijzonder moment, verdient een tastbaar kado. Een blijvend aandenken waar de kleine meid nog jaren plezier van heeft. En een mooi kado hoeft niet per se duur te zijn. Een armbandje met tekst bijvoorbeeld, bij veel (web)winkels voor een kleine tien euro verkrijgbaar en super leuk om te geven! Je kunt de tekst zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een leuke spreuk als ‘Be proud’ of ‘Love yourself’ of een andere persoonlijke note. Een naamarmbandje is ook altijd leuk.

3. De Kidizoom

12 kado ideeën voor kleine fashionista's - Kidizoom

Met de Kidizoom worden kleine meisjes grote vloggers! Met het toestel maken kids zelf foto’s en video’s. De foto’s kunnen vervolgens worden bewerkt met grappige filters en overlays, een kindvriendelijke versie van Insta Stories. Met een Kidizoom heb je letterlijk geen kind meer aan ze. Ze zijn er vaak dagen achtereen, urenlang zoet mee. En veel moeders kunnen het beamen: dit toestel is zo leuk, dat ‘grote meiden’ het ook regelmatig voor hun vlogs en Storie posts gebruiken. Een goed kado voor het hele gezin dus! Verkrijgbaar in roze en in blauw.

4. Happy Socks

Ook kleine voetjes verdienen trendy footwear. Meisjes houden van kleurrijke, vrolijke sokken. Happy Socks met een te gekke print, hun lievelingsdier, stippen, bloemen of een andere gekke combi. Met de vrolijke Happy Socks hebben de sokken van je kleine meid net zo´n innenemende personality als zij! Voor meisjes zijn er ook maillots en gift sets, speciaal voor feestelijke gelegenheden.

5. Het ultieme meisjesboek

Kado ideeën voor kleine fashionista's - Het ultieme meisjesboek

Het ultieme meisjesboek is een ‘grappig voorlichtingsboek’ dat jonge meiden voorbereid op de puberteit en alle emotionele en lichamelijke veranderingen die hierbij komen kijken. Dit boek bewijst dat voorlichting ook leuk kan zijn. Want het leven van een tienermeisje gaat nou eenmaal niet over rozen! 

6. Een rugtas met foto

Kado ideeën voor kleine fashionista's - rugtas met foto

Een tas die helemaal ´jou´ uitstraalt, dat is de rugtas met foto. Ook reuze makkelijk op school, zodat hij meteen opvalt tussen alle andere schooltassen aan de kapstok. Op vakantie, op de kofferband op het vliegveld. Of als hij per ongeluk ergens blijft liggen. Een tas die uit duizenden te herkennen is.

Lees ook:

12 kado ideeën als je 10 jaar samen bent

7. Het prima ballerina spel

Prima ballerina spel

Prima ballerina is een dansspel, waarbij beweging en samenwerking centraal staan. Met behulp van een houten ballerina en 24 spelkaarten oefent de jarige Jet verschillende balletposities om te leren dansen als een prima ballerina. Kunnen jullie meteen een leuk verjaardagsdansje inzetten.

8. Een zeemeerminnenstaart

Een zeemeerminnenstaart voor meisjes

Goodbye prinsessenjurk, hello zeermeerminnenstaart! Met de remake van de in 1989 uitgekomen film De Kleine Zeemeermin voor de deur, is de meerminnenstaart populairder dan ooit. Er zijn varianten in felle kleurtjes maar ook staarten van warme fleece stof, die tevens dienst doen als warm dekentje voor op de bank.

9. Parfumfabriek

Parfumfabriek

Je eigen geurtje, net als Chanel, hoe chique is dat! Met Parfumfabriek ontdekken kleine beauty queens aan de hand van 13 verschillende experimenten wat parfums zijn, de geschiedenis van parfums, welke technieken er worden gebruikt tijdens het produceren van parfums en hoe je geur toevoegt aan massageolie. En jij mag, als gulle gever, natuurlijk proefkonijn zijn!

10. Glam Goo, je eigen slijmsieraad

kado ideeën voor kleine fashionista's - je eigen slijmsieraad

Elke dag nieuwe bling bling en een bijpassend tasje, de ultieme droom van dames in de dop.Met Glam Goo maakt jouw kleine diva haar eigen slijmsieraden. Hoe gaat dat in zijn werk? Er zijn verschillende soorten glitters die gemixt kunnen worden tot de mooiste kleurencreaties. Eenmaal gemixt hoeft het mengel alleen nog maar in de Glam Goo ring of het tasje gegoten te worden et voila: je eigen beautylijn!

11. Hippe oorbellen

Meisjes oorbellen kado tip

Diamonds are a girls best friend, zeker in het rijtje kado ideeën voor kleine fashionista’s. Er zijn tegenwoordig 1001 leuke oorbellensets voor meisjes te koop. Van bescheiden zilveren ringetjes tot eenhoorns en rode konijnen ? Wat ook leuk is: zelf een sieradenset samenstellen met oorbellen, een armbandje en een ketting in dezelfde stijl.

12. Eenhoorn sloffen

Eenhoorn sloffen voor meisjes

De eenhoorn is niet meer weg te denken uit het leven van menig meisje. Eenhoorn haarknipjes, eenhoorn glazen, eenhoorn kleding, eenhoorn spelletjes…en ook eenhoorn sloffen! Met de koude Nederlandse winters een echte musthave voor meiden tot en met 12 jaar.