? 10 x Lentegeel waar je vrolijk van wordt ?

Yass! Kom uit je hol, fiets uit de schuur, winterjas naar zolder: HET IS LENTE! De vogeltjes fluiten, de zon in je gezicht #happy! Daarom 10 x lentegeel waar je vrolijk van wordt.

Tulpen

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - tulpen

Tulpen, Holland’s trots. Zodra de eerste zonnestralen verschijnen steken ook de eerste tulpen nieuwsgierig hun kop op. Echte bloemenliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen op De Keukenhof, dit jaar open tussen 21 maart en 19 mei.

IJsjes!

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - ijsjes!

Ice ice baby. Het ijsseizoen is weer begonnen! In maart opent het gros van de salons in Nederland haar deuren. Dé smaak van 2019 is Unicorn ijs, speciaal kleurrijk schepijs voor kids. Eet smakelijk!

Gele jurkjes

Lentegeel waar je vrolijk van wordt  gele jurkjes

Hallo lente, hallo Rokjesdag! De rokjes en jurkjes kunnen weer uit de kast ladies. In het voorjaar kan je lekker uitpakken met vrolijke kleuren als geel, oranje, roze en babyblauw. Matchy sunnies en je bent ready to go! Op zoek naar inspiratie? Klik op de foto om gele jurkjes bij Zalando te shoppen

Lentegeel shoppen bij Zalando

Luchtballonnen

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - luchtballonnen

99 hebben we er nog niet gezien, maar de eerste luchtballon is weer gespot. Een extra vrolijk en kleurrijk aan de stralend blauwe hemel. Letterlijk lentegeel waar je vrolijk van wordt!

De was buiten hangen

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - de was buiten hangen

Vergeet Robijn Klein en Krachtig, de frisse lentewind is terug om je was weer natuurlijk fris te blazen. Hang het wasrek aan je balkon of span een lijntje door de tuin en waaien maar! Tip: let wel op met te veel zon. In het voorjaar staat de zon nog laag. Laat je de was te lang in het felle zonlicht hangen, dan kan de kleding oplichten.

Chickies!

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - eendjes!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Need I say more?

Lentegele mini vans

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - gele mini vans

Bij mij bekend van That 70’s Show, maar ‘in het echt’ al jaren een hit: de gekleurde mini van. In het voorjaar zie je hem weer overal rijden. Eric Forman en zijn vriendin Donna hebben een groene, doe mij maar lentegeel!

Mais

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - mais

Net als de bloemenvelden, geven ook de eerste gevulde maisvelden een vrolijk voorjaarsgevoel. Mais is een Midden-Amerikaanse zonaabidder, die door Columbus is meegenomen naar Europa. Het is nog steeds de basis voor voor Mexicaanse gerechten. Wat veel mensen niet weten is dat mais een grassoort is. Er zitten niet zo veel vitaminen in, maar wel veel mineralen. Het bevat natrium, kalium en is zeer rijk aan ijzer, fosfor en magnesium. Het is geen dikmaker, dus je kan je tanden met een gerust hart in deze gele rakker zetten.

Lentegeel waar je vrolijk én gezond van wordt!

Gele schoenen

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - gele schoenen

Schoenen shoppen is de guilty pleasure van menig vrouw. Een nieuw seizoen is de perfecte aanleiding voor nieuwe footwear. No way dat je man daar iets op tegen kan hebben! Toch? Webwinkels als Zalando, Asos, Only, Pieces en Mango hebben hun nieuwe (voorjaars)collectie online staan en fashionista’s kunnen hun hart ophalen. Ik heb alvast een kleine selectie met gele schoenen voor je gemaakt. Klik op de foto

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - lentegele schoenen

Gele goodies

Lentegeel waar je vrolijk van wordt - gele goodies

IJssalons, banketbakkers, snoepwinkels, de lokale chocolaterie: ze gaan allemaal inspelen op en lente. En dat betekent: heerlijke gele goodies! Paaseitjes, paastaarten, chocoladeharten voor Moederdag, bananensoesjes…heerlijk!