Gwenette Martha, Benaouf A – wie is wie in Mocro Maffia?

Gwenette Martha, Benaouf A – wie is wie in Mocro Maffia?

Donderdag verscheen Mocro Maffia op Videoland. De dramaserie vertelt een fictief verhaal en is geïnspireerd op het gelijknamige boek. In de serie zijn de namen fictief…in het boek niet. Gwenette Martha, Benaouf A, Houssine Ait S, Nasrdin Dchar, Achmed Akkabi. Wie is wie in Mocro Maffia de serie?

Mocro Maffia serie

Mocro Maffia de serie is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

“Losjes geïnspireerd op”

Iedere aflevering van Mocro Maffia begint met de disclaimer:

Deze dramaserie vertelt een fictief verhaal en heeft geen relatie tot werkelijke gebeurtenissen. Elke overeenkomst met betrekking tot naam, karakter of achtergrond van bestaande personen berust volledig op toeval.

Wraak, Mocro Maffia 2!

Wraak voor Youssef Lkhorf in vervolg op Mocro MaffiaAchmed Akkabi, die de serie samen met collega Thijs Römer bedacht, benadrukt in een interview in de Volkskrant dat de serie “losjes geïnspireerd is op het boek Mocro Maffia” van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Zij brachten het verhaal in 2014 uit, na uitgebreid onderzoek naar de bendeoorlog in Amsterdam. Recent kwam deel twee uit: Wraak.

Bestel Wraak nu voor € 21,99 op Bol.com. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis!. Een gruwelijke aanrader!

Wie is wie in Mocro Maffia?

In het boek zijn wél de echte namen gebruikt. Wie is wie in Mocro Maffia de serie? Als wij ons ‘losjes baseren’ op het boek, herkennen we deze personages uit het boek.

Wie is wie in Mocro Maffia serie? Mandela Wee Wee is Gwenette Martha
Mandela Wee Wee is Gwenette Martha

Mocro Maffia de serie is vanaf donderdag 11 oktober te zien op Videoland. Je hoeft niet te wachten, want alle acht afleveringen, á 45 minuten, staan meteen online. Zes uur kijkplezier dus!

Lees ook:

Helikopterpiloot doet boekje open over Benaouf A.

Kopstuk Mocro Maffia Houssine Ait S weer vrij

Share