Wie is de vader van Selma Omari’s kindje?

Selma Omari shockeerde onlangs vriend en vijand toen ze bekendmaakte dat ze een ‘Kylie Jenner had gepulled’. De 29-jarige zangeres en influencer was 9 maanden lang ongezien zwanger en beviel in augustus van haar eerste kindje, een dochter. In haar nieuwe docuserie op de NPO ‘Selma: op mijn manier’ is ze wel openhartig over haar zwangerschap. Maar wie is de vader van Selma Omari’s kindje? Er doen verschillende verhalen de ronde. Ik heb alle speculaties voor je op een rij gezet.

Selma’s geheime zwangerschap

Op 4 augustus deelde Selma Omari met haar ruim 500K volgers op Instagram dat ze was bevallen van een dochter. “I asked God for a soulmate and he gave me you. 💕”, schreef ze bij een collage met kiekjes van haar zwangerschap en een close-up van haar dochter. Selma, die dit voorjaar voor het laatst op televisie te zien was in De Verraders, heeft haar zwangerschap 9 maanden lang verborgen weten te houden. Volgens eigen zeggen deed ze dit om zoveel mogelijk in rust van haar zwangerschap te kunnen genieten.

Leestips:
Van deze 10 kraamcadeaus krijg je spontaan babykriebels!
6 handige zwangerschapsapps voor moms to be

Ziekenhuismedewerker geschorst na lekken babynieuws

Een medewerker van het Franciscus Gasthuis en Vlietland-ziekenhuis in Rotterdam dwong Omari min of meer om de geboorte van haar dochter wereldkundig te maken. Zij lekte het nieuws in een besloten facebookgroep met ruim 70.000 leden en werd nadien geschorst door het ziekenhuis. Drie dagen later bevestigde de influencers het babynieuws.

Wie is de vader van Selma Omari’s kindje?

Maar wie is de vader van Selma Omari’s kindje? Hierover doen verschillende verhalen de ronde. Er zijn 4 scenario’s: – 1. Het is Lars Veldwijk, de ex en baby daddy van Monica Geuze (shocking!) – 2. Hakim Ziyech – 3. De neef van Boef – 4. Een rijke crimineel die al een gezin heeft en een affaire had met Selma.

Boze tongen beweren dat Selma haar zwangerschap niet verborgen hield voor rust en reinheid in haar hoofd, maar omdat ze niet wil dat ontdekt wordt wie de vader van haar kindje is. Zou het dan echt 1 van deze juicy stories zijn?

Docu Selma: op mijn manier

In haar nieuwe docuserie ‘Selma: op mijn manier’ is Omari wel openhartig over haar zwangerschap. Ze neemt de kijkers mee naar een afspraak bij de verloskundige en laat na haar bevalling ook trotse (onherkenbare) beelden van de kleine meid zien. Over de vader van haar kindje zwijgt Selma tot nu toe in alle toonaarden. Wel zegt ze ‘het belangrijk te vinden om de vader op de hoogte te houden’.

Wie weet later meer, keep you posted!