Wie Is De Mol? Hints en theorieën uit aflevering 3

Zit jij ook al weer helemaal in het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? Zaterdag was aflevering 3 te zien, waarin Florentijn het spel moest verlaten. De meeste deelnemers lijken Joshua te verdenken en ook Marije wordt veel genoemd door haar medekandidaten. Wat hebben oplettende kijkers deze week ontdekt? En welke theorieën zijn er online over de identiteit van De Mol? Check de hints en clues uit aflevering 3!

Wie Is De Mol 2021

Het 21ste seizoen van Wie Is De Mol wordt in Tsjechië gespeeld. In aflevering 1 maakten we kennis met de 10 deelnemers: Splinter Chabot (schrijver), Charlotte Nijs (verslaggever), Remco Veldhuis (cabaretier), Renée Fokker (actrice), Joshua Nolet (zanger Chef’Special), Marije Knevel (televisiemaker), Erik de Zwart (radio-dj), Rocky Hehakaija (voormalig voetbalster), Florentijn Hofman (kunstenaar) en Lakshmi (zangeres). Inmiddels hebben drie van hen het strijdtoneel moeten verlaten: Remco, Erik en Florentijn. 

Wie Is De Mol terugkijken

NLZIET

Heb je Wie Is De Mol gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen van het nieuwe WIDM-seizoen terugkijken. De app is ook handig als je later inzappt, je kunt er dan namelijk voor kiezen om de uitzending vanaf het begin te starten. En zit je samen met vrienden of familie in een poule van de Wie Is De Mol app? Dan kan het een goede tactiek zijn om de afleveringen nog eens op je dooie gemakje terug te kijken en clues af te strepen! Bijna alle vorige seizoen van WIDM staan trouwens op het platform: een leuke kijktip dus! NLZIET is een online platform voor live weergave en on demand terug- of vooruit kijken van televisieprogramma’s van Talpa TV, RTL Nederland, de NPO en Regionale Publieke Omroepen. Het is stukken goedkoper dan een gemiddeld abonnement voor tv en je bedient hem gemakkelijk met de app. Om de dienst te testen, maak ik nu al een paar weken gebruik van een gratis proefabonnement. Ik ben erg tevreden! Vooral het aanbod en de beeldkwaliteit springen eruit voor mij. Je kunt bijvoorbeeld ook alle betaalde zenders van RTL kijken, zoals RTL Crime en RTL Lounge. Zo is er altijd wel iets op! De beeldkwaliteit is full HD en perfect!

Hints en theorieën aflevering 3

Online wordt er alweer druk gespeculeerd en doen verschillende theorieën de ronde. Wij hebben de hints van deze week – en een kleine verwijzing naar aflevering 2 – voor je op een rij gezet.

‘Vanaf hangen… aan een rode draad’

De sterkste aanwijzing van deze week zit in de titel van de aflevering. Die heet ‘Vanaf hangen’. In de tweede opdracht zien we dat de groep in tweeën wordt verdeeld en dat Splinter, Joshua, Rocky en Lakshmi tot de groep behoren die gaat abseilen. Vorige week was de titel ‘de rode draad’. Zou deze combinatie betekenen dat De Mol aan een ‘rode draad vanaf een gebouw hing’? 

Moet De Mol liegen om zijn identiteit te beschermen?

Even terug naar het eerste spel. Hierbij zitten de kandidaten in tweetallen in hotelkamers met de setting van een bekende film. Om de kamer te kunnen verlaten, moeten ze persoonlijke geheimen prijsgeven over hun testantwoorden in aflevering 2. Eén van de vragen is ‘Wie is De Mol?’. De Mol is natuurlijk de enige die het juiste antwoord op deze vraag weet. Als hij het goede antwoord in de tweede test heeft ingevuld, dan betekent dit dat hij noodgedwongen moet liegen dit keer. Alle kandidaten krijgen na het invullen namelijk de gegeven antwoorden te zien en zien ook of dit het juiste of onjuiste antwoord is. De Mol weet dit. Joshua, Lakshmi en Rocky geven als enige drie een onjuist antwoord. Is één van hen De Mol?

Antwoord op de vraag Wie Is De Mol 2021

Leestip: Potlood in Mocro Maffia: Nasrdin Dchar en zijn rol so far

‘Holy MOLy’, Splinter!

Een wat meer uitgesproken hint – letterlijk – is het moment waarop we Splinter “Holy moly” horen zeggen. Dit doet hij op het moment dat hij het hotel binnenloopt. Je zult nu wellicht denken dat dit wel erg vergezocht is, maar in seizoen 17 deed Thomas Cammaert dit ook en hij bleek uiteindelijk De Mol te zijn!

Hebben Marije en Charlotte geen jokers nodig?

Jokers zijn van levensbelang in Wie Is De Mol, tenzij je er het volste vertrouwen in hebt dat je niet afvalt natuurlijk. Dit maakt de actie van Marije en Charlotte, om hun jokers te delen, verdacht. Marije zegt het echter zo en plein public, dat het haast lijkt of ze haarzelf bewust verdacht wil maken. 

Lakshmi is 21!

Is Lakshmi De Mol

Achter zangeres Lakshmi staat in spiegelbeeld het getal 21, dat tevens de code is om uit de hotelkamer te komen. Is dit een verwijzing naar haar rol als mol in WIDM 2021?

Ben je benieuwd naar meer hints en aanwijzingen over Wie Is De Mol? Hier kun je alles nog eens goed nalezen en onder de loep nemen!