Welk telefoonhoesje is het best? Tips over vorm en functie!

Ben jij op zoek naar een telefoonhoesje om jouw smartphone te beschermen? Dan wil je natuurlijk weten welke case het best is. De beste keuze is o.a. afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Fashionable, praktisch, backcase of flipcase? Een overzicht van alle specs!

Een praktisch of fashionable telefoonhoesje?

Telefoonhoesjes zijn er in tal van verschillende soorten en maten. Van Samsung tot iPhone en Huawei en van modellen van een paar jaar geleden tot een hoesje iPhone 12 Max. De cases verschillen in vorm en in functie. Zo zijn er bijvoorbeeld praktische hoesjes met kaarthouders of een standaard, maar ook cases waarmee je fashionable voor de dag komt.  Er zijn veel hippe prints verkrijgbaar, van een camouflage telefoonhoesje tot een hoesje met marmerprint. Tip: door verschillende telefoonhoesjes aan te schaffen kun je jouw telefoon altijd mooi laten matchen met je outfit.

Backcase of flipcase?

Als je jouw telefoon alleen wilt beschermen tegen lichte valschade, dan heb je vaak genoeg aan een backcase. Wanneer je ook het scherm van je telefoon wilt beschermen, bijvoorbeeld tegen krassen van je sleutels in je tas, dan is een flipcase een beter alternatief. Een backcase gaat, zoals de naam al doet vermoeden om de achterkant van je toestel. Hij heeft een opstaande rand, die ervoor zorgt dat je scherm de grond niet raakt als je telefoon valt. Een flipcase heeft ook bescherming aan de voorkant.

Leestip: Zakelijke fotoshoot voor je visitekaartje, website & socials

Een telefoonhoesje met print of transparant?

Je investeert veel geld in een nieuwe smartphone, dan wil je natuurlijk dat jouw hoesje hem helemaal af maakt. Anno 2020 verwachten we niet alleen een stevig jasje, maar ook een hip jasje voor onze telefoon! Printjes, quotes en pastelkleuren doen het goed. Heb je niet voor niets de nieuwste iPhone gekocht? Kies dan voor een transparant telefoonhoesje, waarmee je kunt pronken!

Foto: Burst