Vlog Marlouk in Italia: hoe is het om in Italië te wonen?

Hoe is het om in Italië te wonen? Wat vind je er zoal? Hoe leer je de taal? Wat zijn de beste hotspots voor een dagje uit? Hoe zijn de mensen, de cultuur, de eetgewoonten en Italiaanse amore? En waar loop je verder allemaal tegenaan als nieuwkomer? In mijn vlog Marlouk in Italia geef ik een rondleiding door mijn woonplaats en studio, neem ik je mee uit eten, shoppen en op de leukste citytrips.

Marlouk in Italia vlog #1

In deze eerste aflevering geef ik een tour door mijn woonplaats Montagnana en een korte rondleiding in mijn studio. Ik neem je mee naar het dorpsplein, de grote kerk, de prachtige oude stadsmuur, winkeltjes, de lokale supermarkt en laat zien waar ik nu woon en wat mijn uitzicht is.

Wat staat je nog meer te wachten?

Er is 1 ding dat ik alvast kan verklappen over de cultuur: Italianen zijn echte levensgenieters. Of het nu gaat om dagjes weg, shoppen of uit eten gaan: er is hier altijd wel iets te doen! Dit doe ik samen met vrienden en mijn Italiaanse amore en dit leg ik voor jullie vast op video. Zo gaan we ongetwijfeld vaak naar Padova en Verona, vind ik elke week wel een nieuw adresje om te shoppen, zijn mijn vriendinnen en ik dol op pizza’s en Aperol Spritz en wordt het badpak ook regelmatig uit de kast gehaald voor een dagje aan zee of naar de wellness. Verder doe ik mijn best om de taal te leren, met online lessen en in de dagelijkse praktijk, en duik ik voor jullie in de Italiaanse beautywereld.

Influencer marketing

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Wil jij de producten of diensten laten promoten in een vlog, Reel of Insta post? Met influencer marketing hoef je zelf geen breed netwerk met followers op te bouwen, maar leun je mee op die van populaire content creators. Die van mij bijvoorbeeld, maar ik kan je via een partnership met influencer platform Promocial ook koppelen aan duizenden andere invloedrijke social media personalities. Lees meer over influencer marketing voor bedrijven of neem contact op voor persoonlijk advies en/of een brainstorm!