Valentijnsdag 2019: Drenthe meest romantische provincie

Drenthenaren zijn een romantisch volkje. Van alle twaalf Nederlandse provincies wordt in Drenthe het meest gegoogeld naar Valentijnsdag. Dit blijkt uit gegevens van Google Trends, vier dagen voor De Dag van de Liefde ❤

Valentijnsdag ideeën

Dat het een traditiegetrouw volkje is blijkt ook uit het zoekgedrag. Boeket bloemen is de snelste stijger in de zoekresultaten, gevolgd door avondeten en gedicht. Dat belooft veel romantiek in het noorden van Nederland aanstaande donderdag!

Noord-Hollanders niet romantisch

Utrecht eindigt op de tweede plek als het om zoekresultaten rondom Valentijnsdag gaat. Zuid-Holland derde, gevolgd door Overijssel en Zeeland. Mensen uit Noord-Holland zijn het minst bezig met 14 februari. Limburgers maken het helemaal bont. In die provincie werd dit jaar al 100 keer gezocht naar Wanneer is Valentijnsdag 2019?

Valentijnsdag 2019 – 4 tips

Valentijnsdag 2019 banner

Weet jij al wat je samen met je ❤ gaat doen donderdag? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Een love knuffel

Valentijnsdag 2019 - stuur een love knuffel

Stuur je geliefde of geheime liefde een love knuffel, omdat je bere-veel van hem/haar houdt! Op Yoursurprise.nl vind je deze en heel veel andere leuke Valentijnscadeaus.

Valentijns hotel

Valentijnsdag op en top romantisch beleven? Boek een special Valentijns hotelarrangement! Hotel Specials heeft er 10 voor je op een rijtje gezet.

I bet you ❤ me

Holland Casino organiseert op donderdag 14 februari 2019, in verschillende filialen een romantische avond. Kijk op de website voor meer informatie per locatie.

Verliefd op Cuba

Hoe kun je Valentijnsdag nou beter vieren dan met een romantische film! Verliefd op Cuba is vanaf Valentijnsdag in de Nederlandse bioscopen te zien. Van de makers van de populaire Verliefd op Ibiza.