Valentijnscampagne met Luca Borsato en zijn vriendin

Dunkin’ Donuts, de Amerikaanse bakkerij en koffieketen, is na zestien jaar weer terug in Nederland. Dinsdagavond is op feestelijke wijze de Valentijnscampagne gelanceerd, waarin het liefdeskoppel Victoria Hensen en Luca Borsato de hoofdrol speelt.

Als klap op de vuurpijl werden daarbij de Valentijns koffiebeker en de Valentijn Donut gelanceerd, in samenwerking met Victoria. Dit alles speelde zich af in het nieuwste filiaal in Hilversum, die vandaag open gaat voor het grote publiek. Hilversum is de derde plaats waar één van ’s werelds meest toonaangevende coffee & baked goods merken zich vestigt, na Amsterdam en Utrecht.

Luca Borsato ❤️ Victoria Hensen

Luca Borsato en Victoria Hensen

“Ik ben onwijs blij dat ik samen met Luca in de Valentijnscampagne te zien ben en dat ik dit met de persoon waar ik het meeste van hou heb kunnen delen. De speciale print die te personaliseren is en persoonlijke touch op de beker ‘xoxo Victoria’ is iets waar ik trots op ben, net zoals de Valentijn Donut” aldus Victoria Hensen.

“Wij zijn heel verheugd door deze samenwerking. Victoria en Luca beelden samen perfect uit wat wij willen uitstralen; liefdevolle momenten met Dunkin’ Donuts coffee and baked goods,” aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Luca Borsato voor Dunkin' Donuts

Valentijns- koffie en donuts

Speciaal voor deze internationale dag van de liefde komt Dunkin’ Donuts met de Valentijn Donut, ontworpen door Victoria. Deze behoort tot één van de lekkerste koekjes bij de koffie. Deze donuts zijn in elke vestiging van de Amerikaanse bakkerij en koffieketen in Nederland verkrijgbaar. De Valentijns koffiebeker is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart die het plaatje rondom 14 februari compleet maakt.

Naast de donuts staat Dunkin’ Donuts zonder meer bekend om hun kwaliteitskoffie met 100% Aribaca bonen. Dunkin’ Donuts hanteert het ‘Tree-to-Cup’-proces, ofwel: het complete traject van plant tot kopje. Tree-to-Cup is een kwaliteitsproces voor het inkopen van koffie, dat begint op de koffieplantage en eindigt bij de koffie die bij de restaurants besteld kan worden. De Valentijnsbeker is daarbij een musthave om je kopje koffie uit te drinken.

Luca Borsato Valentijnscampagne

Dunkin’ Donuts Hilversum

De eerste bezoeker, die in de rij voor de winkel stond vanochtend, kreeg de eer om het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. Tijdens de openingsdag vandaag kunnen bezoekers genieten van entertainment, bijzondere producten en speciale giveaways. De eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts.