Undercover 2: de cast en trailer – 6 september op Netflix

Vanaf 6 september is Undercover 2 te zien op Netflix. Vertrouwde gezichten als Frank Lammers, Elise Schaap, Anna Drijver en Tom Waes keren terug in deel twee en er zijn ook nieuwe leden aan de cast toegevoegd. Zo maakt kickbokser Rico Verhoeven bijvoorbeeld zijn entree in de Nederlands-Vlaamse serie over XTC-handelaar Ferry Bouman. Bekijk de castpresentatie en trailer van Undercover 2!

Undercover 1

In seizoen 1 van Undercover maakten we kennis met XTC-handelaar Ferry Bouman (Frank Lammers) en het reilen en zeilen binnen zijn gezin en drugspraktijken. Ferry werd op een Brabantse camping gevolgd door de undercoveragenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver), die in zijn leven infiltreerden en zo zijn drugshandel wisten te ontmaskeren.

Leestip: Netflix serie Undercover waargebeurd verhaal Janus van W.

Undercover 2

Nu Ferry vast zit en weet dat Bob en Kim geen vrienden zijn, maar verraders, zint hij op wraak. Hij start een zoektocht naar de ware identiteit van de twee. Die hebben zich ondertussen vastgebeten in internationaal onderzoek naar wapenhandel in Syrië, met een manege op het Belgische platteland als hoofdkwartier. Boob gaat opnieuw undercover en probeert vrienden te worden met de broers Laurent en JP Berger. Undercover 2 belooft nóg spannender te worden dan het eerste seizoen: “Ferry is terug, dus pas op!”, aldus acteur Frank Lammers.

De cast van Undercover 2

In Undercover 2 zien we nieuwe en vertrouwde gezichten. Sanne Samina Hanssen, Ruth Becquart, Wim Willaert, Sebastien Dewaele en kickbokser Rico Verhoeven maken hun opwachting in deel twee. Rico Verhoeven speelt de bodyguard van Ferry Bouman, die hij in de gevangenis leert kennen. Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen de broers JP en Laurent Berger, de wapenhandelaars bij wie Bob undercover gaat. Eind juli werden de nieuwe castleden door Netflix gepresenteerd.

Bingewatcchen is er niet bij!

Wie zich had verheugd op een paar avonden bingewatchen komt dit keer bedrog uit. De makers hebben vorige week bekend gemaakt dat de serie op 6 september niet in één keer op Netflix verschijnt, maar in delen. Elke week een nieuwe aflevering. De laatste verschijnt pas op 8 november.