Test je beste foto’s met Photofeeler

Online draait het om zien en gezien worden. Met een goede foto grijp je de aandacht van je publiek. Maar wat is het beste kiekje voor je social media-profielen, datingapps en voor je zakelijke website? Laat je foto’s ranken op Photofeeler.com! Dit is een handige tool die jouw foto’s door hun bezoekers laat beoordelen op professionaliteit, likeability, betrouwbaarheid en aantrekkingskracht. Zo kun jij simpel en snel de beste beelden uitkiezen voor je online kanalen.

Laat foto’s ranken

Laat je beste foto's ranken op Photofeeler

Zelf zie je dingen soms heel anders dan de mensen om je heen. Dit geldt zeker voor foto’s. Vaak heb je in de loop der jaren een bepaald beeld van jezelf gecreëerd en kijk je een stuk kritischer naar kleine dingen, die anderen helemaal niet zien. De beste foto voor je bedrijfswebsite, social media-profiel of datingapp selecteren is daarom niet altijd even gemakkelijk. Met Photofeeler wel! Hier kijken anderen met een kritische blik naar jouw kiekjes. Test je beste foto’s en vergelijk de resultaten om de ultieme profielfoto te kiezen.

Leestip: 15 tips voor straatfotografie – de flyest op de stoep!

Business, social media en datingfoto’s ranken

Om aan de slag te kunnen gaan op Photofeeler, moet je eerst gratis een profiel aanmaken. Dit kan handmatig, maar ook door te connecten met Facebook of LinkedIn. Onder My Tests maak je een nieuwe test aan. Je uploadt een foto en selecteert een categorie: Business, Social media of Dating. 

Photofeeler laat jouw foto vervolgens aan andere bezoekers zien en per categorie beoordelen op verschillende punten. Zo krijg je bij een businessfoto bijvoorbeeld een score voor je professionaliteit, likeability en influental skills. En worden datingfoto’s beoordeeld op: intelligentie, betrouwbaarheid en aantrekkingskracht. Bij social media pics wordt gekeken naar het zelfvertrouwen, de authenticiteit en de fun van de foto’s. De stemmen die jij van andere bezoekers krijgt vormen samen een gemiddelde. Zo kun je verschillende foto’s laten ranken en de resultaten naast elkaar leggen, om de beste te selecteren.

Snellere testresultaten

Wil je foto’s laten ranken? Je krijgt sneller resultaten binnen als je stemt. Dit doe je onder Vote. Ook hier kun je één van de drie categorieën selecteren. Door te ranken, gaat je Activity omhoog en wordt jouw foto vaker getoond aan andere gebruikers.