Site Overlay

Temptation Island-verleidster Danique in Love Island?

Temptation Island-verleidster Danique Hogguer heeft een openhartig interview gegeven aan RTL Boulevard. Hierin zegt de roodharige beauty onder andere dat ze ‘super graag zou willen meedoen aan de Nederlandse versie van Love Island’. Zien we de ex van Donny Roelvink binnenkort terug op televisie?

Temptation Island Vips

Danique werd bij het grote publiek bekend dankzij haar deelname aan Temptation Island VIPS, die in 2018 verscheen op Videoland. Bekende stelletjes, onder wie Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé, deden mee aan deze versie van de ultieme relatietest. Donny viel als een blok voor Danique, maar ging uiteindelijk – na de nodige online gossip – toch terug naar zijn vriendin. Danique is openhartig over de periode ná de opnames:

Danique en Donny Roelvink

“Wat Donny heeft gedaan is natuurlijk nooit leuk voor Amijé geweest en dat is een super lieve meid. Ik had hem dan ook gelijk geblokkeerd nadat ik wist dat hij met Amijé ging. Ik dacht: nee, dit gaan we niet doen.”

Love Island

Van haar televisieoptreden heeft de verleidster geen spijt. Ze overweegt zelfs om het nog eens dunnetjes over te doen in een nieuwe RTL-show: Love Island. Internationaal is Love island al een tijdje een dikke hit, dus het was slechts een kwestie van tijd voor er een Nederlandse versie zou komen van het datingprogramma: binnenkort te zien op Videoland en RTL 5!

😍😍😍

Net als in Temptation Island wordt het een reeks met jonge, strakke Nederlands en Vlaamse vrijgezellen die zes weken op een tropische vakantiebestemming verblijven. Het uiteindelijke doel is: de ware liefde vinden. De kijker heeft hierin ook een stem. Zij mogen namelijk via de app bepalen wie in de villa mag blijven. Via de Love Island-app kan het publiek ook stemmen op hun favoriete koppel of op nieuwe deelnemers.

Spin-of Temptation Island, Love Island NL

De Nederlandse versie van Love Island is vanaf mei te zien op RTL 5 en op Videoland. Meedoen? RTL zoekt nog kandidaten, je kan je hier opgeven!