Shane Kluivert met kookboek op 3 in Bestseller Top 60

Vorige week was de feestelijke lancering van het eerste kookboek van Shane Kluivert. Het jonge multitalent bracht een kleurrijk en vrolijk kookboek uit voor ouders en kinderen. Nu is het alweer tijd voor slingers en ballonnen; Koken met Shane is binnengekomen in de top 3 van de Bestseller top 60!

Shane over het grote nieuws:

“Mijn broer belde en ik heb toen heel hard gejuicht. Ik kwam net uit school en had het echt niet verwacht. Wel krijgen we heel veel leuke filmpjes opgestuurd uit heeeel Nederland van kinderen die koken uit het boek. Daar ben ik heel erg trots op en ook dat we nu nog meer goede dingen kunnen doen voor de zielige hondjes.”

Uitgever Melanie Zwartjes over Shane:

“Shane heeft echt een geweldig kookboek gemaakt, dat hij nu op 3 binnenkomt is natuurlijk fantastisch. Shane krijgt heel Nederland aan het koken!”

Nederland ❤ Shane Kluivert

De jongste Kluivert is niet bij te houden; hij voetbalt op hoog niveau, heeft bijna 69.000 volgers op zijn YouTube-kanaal en brengt op 10-jarige leeftijd zijn eerste kookboek uit: Koken met Shane. De lancering van het boek was te zien in media als Het JeugdjournaalShownieuws en Metro. Daarnaast bracht Shane een bezoekje aan RTL Late Night, waarna heel Nederland een zwak voor hem kreeg.

Koken met Shane

Het is niet gek dat Koken met Shane zo populair is. Het kookboek bevat recepten waar zowel ouders als kinderen van zullen smullen. Naast lekker zijn de recepten ook nog eens heel erg makkelijk en wordt elk recept met stap-voor-stap foto’s uitgelegd. Dit is hét kookboek voor iedereen die lekker en makkelijk wil koken, of gewoon wat kleur en vrolijkheid in de keuken wil brengen.

Shane Kluivert - kookboek: Koken met Shane
Klik op de afbeelding voor het inkijkexemplaar!