Ronnie Flex brengt nieuw album Rémi uit

Het langverwachte nieuwe album Rémi van Ronnie Flex is uitgekomen. De rapper heeft uitgebreid de tijd genomen voor zijn nieuwe langspeler, die sinds vrijdag overal te beluisteren is. Daarnaast is ook de nieuwe single en video ‘Is Dit Over’ (ft. Tabitha) verschenen.

Ronnie Flex is remi!

De eerder uitgebrachte tracks ‘Plek Als Dit’, ‘Energie’, en ‘Come Again’ zijn onderdeel van het nieuwe album. Deze releases ontvingen meerdere (dubbel) platina awards en vergaarden tientallen miljoenen streams. Het album is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met bijdragen van Afro Bros. Featurings zijn er o.a. van Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr. Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine.

Beluister alle 15 tracks op Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music. De nieuwe single en video ‘Is Dit Over’ (ft. Tabitha) is samen met het nieuwe album verschenen en hieronder te bekijken.

Clubtour

Dit najaar gaat Ronnie Flex & Deuxperience band op een exclusieve tour door Nederland en doet hij een select aantal venues aan. In november en december is hij te zien in Doornroosje (10 nov), 013 (17 nov), Paard van Troje (2 dec), TivoliVredenburg (15 dec) en De Oosterpoort (29 dec). De ticketverkoop voor de tour is reeds van start gegaan. Voor diegenen die niet kunnen wachten: in augustus is hij met band op Lowlands te zien!