Review: Samsung S20 Plus als zakelijke telefoon

Zakelijk bellen voor ondernemers biedt vele voordelen. Zo helpt het bijvoorbeeld om zaken en privé beter te scheiden, zijn er fiscale voordelen en kun je een stuk efficiënter werken. Maar dan moet je natuurlijk wel het toestel kiezen dat bij jouw werkwijze past. Een review over de Samsung S20 Plus voor zakelijk gebruik. Wat zijn de voor- en nadelen van de Galaxy S20 Plus? Bijzondere functies? Hoe is de kwaliteit van de camera? Plus een lijstje met praktische tips voor zakelijke bellers.

De Samsung S20 Plus

Samsung S20 met 4 camera´s

Net als de S10-reeks, bestaat ook de S20-serie van Samsung uit drie varianten: de Samsung Galaxy S20, de S20 Plus en de S20 Ultra. De S20 Plus is het middelste broertje. Hij heeft de snelste processor van dit moment, een werkgeheugen van 128 GB en vier camera’s aan de achterkant. De Samsung S20 Plus is één van de nieuwste modellen van het Japanse merk en vanaf 13 maart verkrijgbaar!

Checklist zakelijk bellen ✔

Voldoende werkgeheugen, check! Een accu die jouw reistijd kan overbruggen, check! Scherpe foto’s voor jullie online branding, check! En zo zijn er tal van specs waar je als ondernemer nét even wat meer op let dan als particuliere beller. Een paar praktische tips:

#1 Een groot beeldscherm

Als zakelijke klant zul je je telefoon niet alleen gebruiken om te bellen, maar ook documenten voorbereiden en uitwerken als je onderweg bent. Een beeldscherm van formaat is dan handig. Zeker bij lange tekstdocumenten raak je snel de kluts kwijt als je op een klein scherm werkt. En hoe efficiënt is het als je die tijd in de trein nuttig kunt besteden!

#2 Voldoende accu en opslag

Over onderweg werken gesproken… dan zijn een goede accu en voldoende telefoongeheugen ook onmisbaar! Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon uitvalt zonder dat jij je presentatie hebt opgeslagen! Tip: Google Docs werkt goed op mobiel en slaat alle bewerkingen automatisch op.

#3 Mobile first

Jij hebt waarschijnlijk – net als alle andere 17 miljoen Nederlanders – altijd je telefoon op zak. Maak hier gebruik van! Zorg dat je belangrijke documenten, presentaties en offertes altijd binnen handbereik hebt op je zakelijke telefoon. Gebruik bijvoorbeeld apps van Microsoft en Google Docs en zorg ervoor dat je je toestel kunt koppelen met elk scherm.

Leestip: Professioneel social media management – 5 tips!

Samsung S20 hoesje

Een goede zakelijke telefoon is je alles-in-1-tool en daarmee onmisbaar! Het is dus belangrijk om hem in goede staat te houden met een Samsung s20 Plus hoesje. Er zijn verschillende modellen: soft- en hardcase of een handige flipcover.

Review Samsung S20 Plus 

Voldoet de Samsung S20 Plus aan de eisen voor zakelijke telefonie? Getest en gecheckt ↓

Groot, groter, grootst

De Galaxy S20 Plus is de grote broer van de S20. Gebruikers beschikken over een grotere behuizing, een groter beeldscherm, meer telefoongeheugen, een grotere accu en meer camera’s + mogelijkheden. Het scherm is 6,7 inch (15.24 centimeter) en de S20 Plus heeft een 4.500 mAh-accu. 

Meer opslag dan de gemiddelde laptop

Doe je veel aan vormgeving? Sla je beeldmateriaal op in het werkgeheugen? Dan heb je power nodig! Niet alleen in de vorm van een goede accu, maar ook in opslagruimte. De Samsung Galaxy S20 Plus heeft standaard een geheugen van 128GB. Meer dan de gemiddelde laptop! 

Voorbereid op 5G

Time is money voor ondernemers, ook daar ben je met de Galaxy S20 Plus op voorbereid. Het toestel is namelijk al helemaal klaar voor de lancering van het supersnelle 5G netwerk in Nederland. Dit zal later dit jaar worden uitgerold in ons land.

Beeldmateriaal voor branding

De S20 Plus is de beste partner voor de online branding. Hij beschikt over maar liefst vier camera’s en features als: 8K video-recording met een framerate van 30 frames per seconde, een verbeterde versie van Super Steady 2.0, Single Take en Google Duo. Daarnaast is er een ToF-camera, die afstand en diepte kan meten. Een geweldige beeldervaring dus, voor jou en voor je merk!

Foto´s: Unsplash