Pikazo app: de artistieke foto editor

Foto editors zijn populair. Er zijn tegenwoordig dan ook tal val verschillende tools. De Pikazo app heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een artistieke insteek. Hiermee verander je foto’s in een handomdraai in ware kunstwerken. Van Picasso tot Van Gogh en Gauguin: wij leggen uit hoe de app werkt en helpen je om kleine meesterwerken te maken voor je social posts.

Hoe werkt de Pikazo app?

Hoewel je zelf waarschijnlijk ook een creatieve kijk op zaken hebt, is niemand zo goed in de uitvoering als de echte grootmeesters. In de Pikazo app kun je een foto maken of uploaden en deze de stijl van een bekende kunstenaar geven. Er zijn 11 artistieke filters om uit te kiezen en het is ook mogelijk om een tweede eigen afbeelding te uploaden en deze in de mix te gooien. Het resultaat? Een kleurrijk, surrealistisch of modern kunstwerk: de perfecte Insta post!

Een beetje van jezelf en een beetje van de meester

Hoe werkt de Pikazo app

Fotoideeën voor Instagram

Op Instagram draait het om zien en gezien worden. Met de creaties die je in de Pikazo app maakt scoort je zeker hoge ogen en trending content! Maak bijvoorbeeld een selfie in Picasso-stijl, een foto van je idool in pop-art of geef Sterrennacht van Vincent van Gogh een dikke duim. We hebben deze en andere arty foto’s voor je Insta verzameld.

Pikazo downloaden

Pikazo is zowel voor Android-gebruikers, als voor iPhone-bezitters te downloaden: in Google Play en de App Store. De app is gratis, maar biedt ook een aantal betaalde functies. Zo kun je jouw foto’s tegen betaling in hoge resolutie downloaden en ook extra filters en zogenaamde style packs kopen.

Leestip: Review Kunstmuseum Den Haag: CoBrA, Mondriaan & Delfts blauw

Geld verdienen met de Pikazo app

Geld verdienen met de Pikazo app kan ook! De arty foto’s die je maakt worden namelijk getoond in een overzicht op de startpagina. Als andere gebruikers jouw beelden in HR willen gebruiken, dan kunnen ze die tegen betaling downloaden. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding, die je laat uitbetalen via PayPal. Wie weet hangt een van jouw foto’s binnenkort wel bij iemand thuis aan de muur!