Overleeft Oussama Ahammoud (Muis) Mocro Maffia 2?

De gebeden van (thuiswerkende) fans zijn gehoord. De makers van Mocro Maffia hebben besloten om het nieuwe seizoen – vanwege de genomen coronamaatregelen – eerder te releasen. Mocro Maffia 2 is niet vanaf 2 april, maar vanaf 20 maart al te zien op Videoland. De grote vraag: gaat één van de hoofdpersonages Oussama Ahammoud (Muis) dood?

Oussama Ahammoud

Oussama Ahammoud als Muis in Mocro Maffia

Oussama Ahammoud is een 19-jarige acteur uit de Amsterdamse Vogelbuurt. Een opkomend talent. In Mocro Maffia neemt hij de rol van Muis voor zijn rekening, een ruige maar ook kwetsbare jongen die verstrikt raakt in de Amsterdamse onderwereld. Warriors TV sprak de acteur backstage bij het Ringfight Promotions kickboksgala in Eindhoven en vroeg hem of hij in het nieuwe seizoen de pijp uitgaat 🤔

Mocro Maffia 2 eerder online

Toen vorige week de coronamaatregelen ingingen, opperden fans van de serie de vraag of het nieuwe seizoen eerder online kon komen. De oproep werd massaal gedeeld en deze week maakte Videoland bekend hier gehoor aan te geven. Thuiswerkers en andere liefhebbers kunnen het nieuwe seizoen nu vanaf vrijdag 20 maart streamen. Mocro Maffia 2 telt 7 afleveringen. In alvast een beetje in te komen staat sinds dinsdag 17 maart de serie Mocro Maffia Backstories op Videoland. Hierin stapt presentator Jay Jay Boskoe met verschillende hoofdrolspelers in de auto voor een interview over het nieuwe seizoen. Hij stelt ze o.a. de vraag: Welk personage zou je willen spelen als je niet deze rol had? #kijktip

Leestip: Wie is wie in Mocro Maffia?

Mocro Maffia 2

Mocro Maffia 2 is het langverwachte vervolg op de succesvolle serie, die in 2018 op Videoland verscheen. Achmed Akkabi werkt zowel voor als achter de schermen mee, als creatief brein en als één van de hoofdpersonages: De Paus. Over deel 2 is bekend dat het niet geïnspireerd is op de werkelijkheid. Deel 1 was wel ‘losjes geïnspireerd’ op gebeurtenissen in de Amsterdamse onderwereld. Vertrouwde gezichten als Oussama Ahammoud, Bilal Wahib, Nasrdin Dchar, Mandela Wee Wee, Daan Schuurmans en Walid Benmbarek zijn ook terug.

Potlood gaat los in Mocro Maffia 2

Nasrdin Dchar licht in het auto-interview met Jay Jay een kleine glimp van de sluier op en vertelt dat zijn personage, Potlood, in Mocro Maffia 2 een stuk ruiger is. “In deel 1 was ik vooral aan het rouwen om mijn vrouw en kind. Nu ga je zien welke gevolgen dat heeft en hoe Potlood hiermee omgaat”, aldus Dchar.