Online geld verdienen met thuiswerk – 5 tips!

Nu we massaal thuiswerken, of het bedrijf zelfs helemaal stil ligt, zijn steeds meer mensen op zoek naar een manier om bij te verdienen via het wereldwijde web. Hoe kun je online geld verdienen met thuiswerk? Bekijk deze handige tips & tricks voor extra inkomsten, waarvoor je alleen een beetje creativiteit en een goede wifi-verbinding nodig hebt!

#1 Online geld verdienen met enquêtes

Online geld verdienen kan met enquêtes. Slapend rijk worden was nog nooit zo makkelijk! Het enige dat je hoeft te doen is korte onderzoeken invullen. Door je mening te geven help je merken aan de juiste feedback, waarmee zij hun producten en diensten kunnen verbeteren. Enquêtes invullen voor geld kun je het best doen via Enqueteplein. Zij verbinden consumenten en bedrijven. Op hun website hebben ze de beste onderzoekspanels van Nederland geselecteerd en voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je betrouwbare sites kiest, die op tijd uitbetalen. Een account aanmaken is gratis en je kunt tot wel 7 euro per ingevulde enquête verdienen! Niet elke site betaalt in geld uit, soms kun je ook leuke cadeaubonnen verdienen, of een schenking voor een goed doel. In het overzicht van Enqueteplein zie je onder elke aanbieder de specificaties staan. Zo wordt bijvoorbeeld aangegeven of het aanmelden gratis is, hoe de uitbetaling werkt en hoe betrouwbaar de aanbieder is. Een handige guideline voor online geld verdienen met enquêtes dus! 

#2 Een extra zakcentje verdienen op Marktplaats

Online geld verdienen op Marktplaats

Marktplaats is dé plek om online geld te verdienen met spullen die je toch niet meer gebruikt. Oude meubels bijvoorbeeld, kleding die al jaren in je kast ligt te verstoffen of gadgets die je hebt vervangen voor een nieuwere versie. Nu we meer tijd thuis doorbrengen, zijn veel mensen aan het opruimen geslagen. De uitgelezen kans dus om nog een leuk zakcentje voor je tweedehands spullen te krijgen! Je kunt Marktplaats bezoeken via hun website of de app downloaden. Er zijn tegenwoordig veilige betaalmethodes, die het risico op fraude tot een minimum beperken.

#3 Start je eigen vlog!

Opnames Johandig vlog format

Wie wil er nou geen vlogger worden anno 2020? Hiermee kun je namelijk ook een leuke bijverdienste genereren. De truc is om origineel te zijn en kijkers iets te bieden dat ze ergens anders niet kunnen vinden. Geef bijvoorbeeld tips over jouw vakgebied, een kijkje achter de schermen bij je (thuis)werk of maak er een persoonlijk videoverslag van dat je in een hip jasje steekt. Als je vlog goed loopt, dan kun je online geld verdienen met reclame. YouTube toont namelijk advertenties voor, tijdens en na hun video’s. Verder kun je ook leuke aanbiedingen verwachten van ondernemers, die willen dat hun producten voorbij komen in jouw video’s.

Leestip: Online kleding passen met je eigen 3D avatar

#4 Online geld verdienen met een website

Bloggen biedt ook kansen! Merken en marketeers zijn vaak erg geïnteresseerd in backlinks van websites die goed lopen. Als je website een bepaalde Google score weet te behalen (de domain authority), dan wordt je interessant voor adverteerders. Een link, vanuit een succesvolle website, naar hun producten en diensten levert namelijk een betere vindbaarheid en meer zoekverkeer op. Vanaf een domain authority van 20 begin je interessant te worden voor aanbiedingen. Dit is wel even aanpoten, maar je hebt vervolgens wel een extra bron van inkomsten!

#5 Betaald gamen

Online geld verdienen als gamer

Wie online gamet en dit streamt, kan hiervoor worden betaald. Mensen die op die manier geld verdienen noemen we ook wel e-boys en e-girls. Betaald gamen nam in de afgelopen jaren zo’n enorme toevlucht, dat sommige tieners en tienduizenden euro’s mee verdienden en er zelfs een compleet nieuwe voetbalcompetitie voor werd opgericht met de beste FIFA-spelers van de wereld. De meeste gamers worden betaald door sponsors en donateurs. Donaties verschillen van enkele, tot wel duizenden euro’s per sessie. Ook zul je als gamer vaak gevraagd worden voor evenementen en publieke optredens. Klinkt als makkelijk geld verdienen, maar je moet je wel beseffen dat veel spelers elke dag minimaal 8 uur achter hun beeldscherm zitten! Een volle werkdag.