Nooit meer een lekke band? BTW fietsenmaker omhoog

Lange rijen bij de fietsenmaker gespot? Dat kan kloppen. Op 1 januari 2019 gaat het verhoogde BTW-tarief voor bepaalde producten namelijk in. Water, bloemen, boeken en de kapper worden allemaal 3% duurder. En ook de prijs voor het repareren van je fiets gaat omhoog. Met TireJect hebt je nooit meer een lekke band. Dat scheelt al gauw meer dan 3% ?

Nieuwe BTW-regeling

Het BTW-tarief voor deze specifieke producten gaat op 1 januari van 6% naar 9%. Een snelle rekensom leert ons dat het plakken van je fietsband dan € 12,85 kost en het vervangen van een wiel € 66,84.

Nooit meer een lekke band

TireJect is een gloednieuw innovatief product uit Amerika, dat sinds kort ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Het is een vloeibaar, melkachtig rubber met aramide vezels. Dit zijn vezels die sterker zijn dan staal! Je spuit het in een tubeless band (één zonder binnenband) om een lekke band te voorkomen of te repareren. TireJect dicht de band van binnenuit door in het lek te kruipen en daar een soort plug te vormen. Dure gereedschappen zijn niet nodig. Je gebruikt simpelweg de doseerspuit. Zo gepiept!

Kruiwagen, tractor, auto, vrachtwagen

Het vloeibare rubber werkt letterlijk op elke band. Een zitmaaier, kruiwagen, scootmobiel, tractor, fiets, scooter, brommer, auto, caravan, vrachtwagen. Wat het ook is, elk wiel met een tubeless band is met TireJect te behandelen. En ook de oorzaak van de lekkage is niet relevant, zolang het gat maar niet groter is dan 9 millimeter.

Goedkope oplossing

Met Tireject blijft de spanning van de banden in perfecte staat, dat scheelt benzine. Verder scheelt het natuurlijk heel wat ritjes naar de fietsenmaker of naar de garage. Je plakt op deze manier al voor een paar euro zelf je band. Reken maar uit!