De MTV Music Week in Rotterdam ft. Essence

De MTV Music Week komt naar Nederland en wel naar Rotterdam. DJ Afrojack, influencer Monica Geuze en MTV presentator Kay Nambiar zijn de officiële ambassadeurs van de Music Week. Samen met MTV nemen zij vanaf woensdag 2 november tot en met zaterdag 5 november Rotterdam over.

Rotterdam the place to be!

Rotterdam is die week the place to be, met optredens van onder meer Broederliefde, De Likt, Julian Jordan, Douwe Bob, Gers Pardoel en vele anderen. Fans van over de hele wereld kunnen de vetste optredens op de meest uitzonderlijke locaties bijwonen. Rotterdam wordt omgetoverd tot een waar muziek-walhalla, mét essence! Het beautymerk was de afgelopen vier jaar sponsor van de EMAs en is voor de eerste keer sponsoring partner van de Music Week.

Pop-up store

Voor dit coole event werkt essence dan ook samen met influencers Jiami Jongejan en Tara & Larissa Verbon – de meiden achter Endless Weekend.nl. Essence sponsort niet alleen de MTV Music Week maar het beautymerk lanceert die week tevens een toffe pop-up store. Hier kan je kennismaken met Jiami, Tara en Larissa, je eigen lipgloss maken en essence producten naar hartenlust proberen. Op zondag kun je zelfs een workshop van Tara & Larissa Verbon bijwonen! De essence pop-up store is geopend van donderdag 3 november t/m zondag 6 november en is gelegen aan het Eendrachtsplein in Rotterdam.

Meer over MTV Music Week

Meer weten over MTV Music Week en het te gekke programma? Kijk dan op mtvmusicweek.nl. Kijk voor het laatste essence nieuws tijdens de MTV Music Week op de essence facebookpagina.